Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İthal modellerle geziyor, spiritüel kurslara gidiyorlar

PLAYBOYLUK KURALLARI DEĞİŞTİ

Son zamanlardaki yeni nesil playboylar ile ilgili dikkat çekici birkaç özellikten bahsetmek istiyorum size. Neler yaparlar, nerelere giderler, nereden kız tavlarlar falan... İşte o detaylar:
Bodrum'a ve Çeşme'ye burun kıvırırlar, dudak bükerler... Ajandalarında ise şu sıralar Ibiza'nın kapanış partisi ve Burning Man Festivali var.
Kız arkadaşları yüksek olasılıkla model oluyor. Instagram'daki takipçi sayıları 10 binlerin üzerinde olan bu modeller, fit vücutları ile şov yapıyor. Ve tabii ki Brezilya'dan ithaller. Playboylar için Türk kızı çok banal çünkü.
Spiritüel kurslara gidiyorlar; tantrandan yogaya koşup, ateş üzerinden atlayıp şamanlarla arkadaş oluyorlar.
Popüler Türkçe parçaları bilmiyorlar, duydukları an duymazlıktan geliyorlar. Nerede ilginç bir müzik akımı var, onu sahiplenip konuyla ilgili ahkam kesiyorlar.
Pahalı, fiyakalı giyinmek yok. Localarda para harcamak, şampanya içmek çok kıro onlar için; gösteriş bu şekilde olmaz, olamaz, bu kafalar 90'larda kaldı. Kimselerin gidemediği, yurt dışında düzenlenen balolarda yılda birkaç kez boy gösterir, onun dışında da İstanbul'da ev partisi yaparlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA