Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Organik Burning Man’ için yeni rota Afrika

Burning Man festivali bu yıl da çok konuşuldu. Tüm it girl'ler, yani popüler isimler yine oradaydı.
Tasarım kıyafetler içindeki Türk kızları hem coştu, hem de festivalden iddialı kareleri peş peşe patlattı. Ben demiştim;
Burning Man bu yıl çok ses getirir diye.
Peki festivalin en popüler ismi kimdi? Tabii ki Şeyma Subaşı... Paylaştığı fotoğraflar, dünyanın en önemli dergilerinin dijital sayfalarında yer buldu. Popüler moda dergileri; tasarımcı ve it girl olarak Şeyma'ya yer verdi. Tabii bizim topraklarımızın ünlü isimleri onu kıskanıp çatır çatır çatladı.

TÜRKÇE ŞARKILAR, TÜRKÜLER
Bu yılki Burning Man'in en çok konuşulan olayı, festival süresince birçok Türkçe şarkı çalınmasıydı. Birçoğu da Neşe Karaböcek parçalarıydı. Özellikle 'Yali Yali', çölün en popüler şarkısıydı. Ee bizim için hoş da, yabancılar bu işten ne anlar bilemem.
Burning Man'den sonra yeni trend, festivalin Afrika versiyonu... İsmi, Afrika Burn.
Bu festivale 200 küsur gün kaldı. Burning Man'in yaratıcıları, Amerika Nevada'daki Black Rock Çölü'nde gerçekleşen festivali artık ticari görüyor. En organik ve en iddialı Burning Man'in Afrika'daki olduğu söyleniyor.
Seneye bavulları toplayıp Afrika'ya gidiyoruz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA