Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Meme zehirlenmesi

Bir yandan Twitter'dan sattıkları malın reklamını yapan bazı kevaşeler ve plajlarda üstsüz yakalanan(!) sosyetikler, diğer yandan ünlüler... Bugünlerde meme görmekten içim kıyıldı.
Sarkığı, buruşuğu, inekten ödüncü, silikonlusu, her çeşit meme günlerdir gözümüzün önünde sereserpe... Üzeri kapatıldığı için cazip gelen; oysa Afrika kabileleri gibi daltarak dolaşsak, kol gibi, saç gibi, bacak gibi hiç de seksi çağrıştıracak bir cazibesi olmayacak o iki yuvarlak uzantı...
Erkeklerin üflesen dönmeye hazır başlarını fırıldağa çeviren, bebeler tarafından biberon olarak da kullanılan irili ufaklı toplar.
Yani küçüklerin masum saklama kabı, büyüklerin baştan çıkarıcı tahrik aracı...
Bu aralar, her yerde onlar var.
Abazan takımının hizmetine sunulmuş bir nevi meme hayratı gibi dolaşan o kadınların, bu işten aldıkları hazzı anlamam mümkün değil!
Vardır herhalde bir bildikleri...

YAZ KABUSU MU BU?
Haa, bu arada tüm bu et pazarı ortasında bir de Fatih Ürek'in tangalı fotoğrafları ortalığa düştü ya, o da sıvanmışın üzerine tüy dikti. Ürek'in web cam aracılığıyla donunu indirip mabadını karşıdaki yakışıklıya gösterdiği görüntüler, henüz hafızalarda tazeyken, bu 'göbek içeri göğüs dışarı' pozları bize biraz fazla geldi. Gazetelerin internet sitelerini, sosyal paylaşım sitelerini açmaya korkar oldum.
Her yerden üzerime, estetik yoksunu insanların sergilediği vücutlardan taşan organlar geliyor.
Yaz kabusu mu, len bu?
Uyanmak istiyorum.
Biri, beni dürtsün çabuk!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA