Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Yıllara meydan okuyan dizi!

Geçen yıl tam bu zamanlarda dizi önerileri listesi yapmıştım. İçinde 'Shameless', 'Sherlock', 'Breaking Bad' ve 'Dexter'ın da bulunduğu bir listeydi.
Orada 'İntikam'ın orijinal versiyonu 'Revenge'i de bu 'sağlam' dizilerin içinde çerezlik kategorisine koymuş ve hakkında şunları yazmıştım: "Tam bir kız dizisi! 'Cesur ve Güzel' tarzının bir tık daha özen gösterilmişi ama sonuçta aynısının laciverti. Zengin insanlar, şaşaalı hayatlar, lüksün gözünü çıkarmış kocaman evler, güzel kadınlar, tasarım giysiler, yakışıklı adamlar ve entrika, entirika, entrika! Tavsiye edilesi değilse de, kaptırınca oyalıyor."
Mantık hatalarıyla dolu tam bir sabun köpüğü işte! Açıkçası böyle bir dizi neden zahmet buyurulur da tekrar çekilir pek anlayamadım...
Gerçi ben anlamasam ne olur ki? Dizinin ardarda yayınlanan üç tekrarı da çok izlenmiş. Tüm saçmalıklarına rağmen bundan sonra da izlenirse hiç şaşırmam.

SAÇMALIKLAR SİLSİLESİ
Özellikle bu tarz işlerde insanların özendikleri hayatları, kadınları, evleri, arabaları daya ekrana; gerisine karışma!
Ondan sonra kim bakar 10 sene öncesinin anlatıldığı sahnelerde kullanılan 2008 model Range Rover'lara, 25 senedir hiç değişmeden kalmış iskeleye, yine 25 yıl öncesine dönülen sahnelerde kullanılan Siemens kablosuz ev telefonlarına, hiç yaşlanmayan köpeğe, sadece bir kahküllü perukla 25 yaş genç görünen(!) kadına...
Zannedilmesin ki bu saçmalıklar silsilesi orijinalinde yok...
Ama ille de birebir kopyalayacağım diye bu mantık hatalarının da senaryoya dahil edilmesi şart değildi herhalde...
Aman neyse canım...
Çok da ciddiye almamak, kış gecelerinde evde yapılacak her tür aktiviteyle zaman geçirmeye çalışmak lazım işte!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA