Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Can'ı hacamat eden kim?

Can Tanrıyar'ın başına gelenleri görünce; takıntı yaptığı kişi ne yaparsa yapsın kendisine ilgi göstermediğinde adam tutup kendisini dövdüren, bıçaklatan, 'bile isteye' yaralanan insanların hikayelerinin anlatıldığı Hollywood filmleri aklıma geldi.
Tabii ki Tanrıyar böyle bir şey yapmamıştır; tabii ki birileri gelip ona durduk yerde saldırmıştır ya da durduk yerde değil de, aralarındaki husumetten ötürü kendisine kin besleyen birileri yapmıştır. Ağzını, burnunu dağıtmışlardır...
Fakat eminim ki; kendisinin iddia ettiği gibi eski karısı ve kaynanası yapmamıştır bu işi. Kimse o kadar aptal olamaz.
Adam çıkacak, kapı kapı gezip senin hakkında ağız ishali olmuşçasına abuk sabuk laflar edecek, sen de hemen reaksiyon gösterip adamı dövdüreceksin...
Kendini açık edip adeta ihbar edeceksin. Bu işler öyle olmaz.
O yüzden intikam soğuk yenen bir yemektir ya...
Petek Dinçöz'den hiç hazzetmem; Tanrıyar'ın karısına çektirdiklerini de bir kadın olarak asla hoş göremem. Fakat Can Tanrıyar'ın son zamanlarda ortaya koyduğu tiyatronun yanında o bile masum kalıyor.
Allah herkese akıl fikir versin ne diyeyim...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA