Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Bakraçta şarap

Hayatımın en gergin iki haftasını geçirdim, geçirdik. Hepimizin biraz gevşemeye ihtiyacı var. Gerçi bu tam olarak nasıl olacak bilmiyorum. Hem zaten ben ne olduğunu da tam anlayabilmiş değilim.

ÇOK BOZULACAĞIZ!
Gezi Parkı kurtuldu, en azından sular parkta bir süreliğine duruldu. Kışla projesi soğutmaya alındı ama hani bu eylemler sadece park için değildi? Hani yaşam şekillerine fazla müdahale edildiği için de insanlar ayaklanmıştı. Bu arada alkol yasaklarıyla ilgili kanun, usul usul imzalandı ama... Şimdi belki etkilerini anlamayacağız ama yasaklar Eylül'den sonra uygulanmaya başlayıp artık İzmir'de Kordon'a, İstanbul'da Boğaz'a karşı birer kadeh keyif yapamayınca pek bozulacağız. Çünkü mekanlar; bundan sonra sattıkları içki dışarıdan görünecek şekilde servis yapamayacaklar. Gerçi biz Türküz; her tür duruma kolayca çare bulur, adapte oluruz. Eylül'den sonra turizm belgesi olmayan restoran ve kafelerde; rakı maşrapada, şarap bakraçta, bira bakır tasta servis edilirse hiç şaşırmam. Madem konu dışarıdan görünmemesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA