Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Camide de rahat yok

Artık sadece paparazziler değil, elinde cep telefonu tutan herkes, ünlüler için bir tehlike.
En son 'Athena Gökhan', yani Gökhan Özoğuz'un (Küçük Emrah gibi bu lakap ömür boyu kendisini takip edecek gibi görünüyor) abdest alırken görüntüleri düştü internete.
Adam camiye gitmiş ve ibadet edecek. Ancak bakıyor orada ünlü bir isim; bırakıyor namazı, gidip abdest alan adamı çekiyor. Şimdi o fotoğraflar yayınlandıkça kendisiyle nasıl gurur duyuyordur belli değil.

HAVAYOLU ÇALIŞANLARI
İlişkileri yeni başlayan çok tanınmış iki arkadaşım geçenlerde bana "Sadece ikimizin ve bir de en samimi arkadaşımızın bildiği seyahat planımızın tüm ayrıntılarını ertesi gün gazeteden öğrendik, bu nasıl olur?" diye dert yandı.
Onlara da söyledim, ünlülerin sırlarını dışarıya hep en yakınları anlatır. Düşmanı çok uzakta aramasınlar yani. İkinci olarak da ertesi gün arkadaşlarına 'Baaak bu haberi ben yaptırdım!' diye hava atmak için havayolu ve otel çalışanları bilgileri basına sızdırır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA