Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sezonun göz alıcı siyah elbiseleri

Davetlerin en yoğun olduğu aydayız. Başka renkleri bilmem ama davetlerde kurtarıcı olabilecek her bir yeni siyah parça için gardırobunuzda yer olduğuna eminim. Fazla kiloları kolayca kamufle eden, kombinasyonu en kolay olan, asil, şık ve sade görünümü risk almadan yakaladığınız tek renk siyah; hemfikir miyiz? O halde tek sorumuz şu oluyor: Evet, siyah ama hangi siyah?

KRALİÇE GİBİ
İşlemeler, ışıltılar, kumaş kalitesi ve kalıp... Kraliçe gibi görünmek tabii ki herkesin harcı değil. Ayrıca, bazen bir elbise küçük çaplı bir servet değerinde olabilir. Ve kadınlar servetlerini, aşık oldukları o elbiseye şuursuzca yatırabilirler. Aşk aklı baştan alır biliyoruz ancak en doğrusu aşk ile mantığı harmanlamak.

TULUM ŞIKLIĞI
Sportif şıklığı yakalamanın en pratik yolu; tulumlar. Özellikle de siyah renkli modeller, birçok markada var. Gardırobunuzda hâlâ bir tulumunuz yoksa; modasının uzun bir süre daha geçmeyeceğini bildiriyor, şıklığı rahatlıkla bütünleştirmeyi seven kadınlara tulumlara yatırım yapmasını öneriyorum. Özellikle siyah ve koyu tonlardaki tulumlarla olduğunuzdan daha ince ve uzun görüneceksiniz.

SIKI GÖRÜNÜM İÇİN
Vücudu korse gibi saran zarif elbiseler, gece şıklığı için mükemmel çözüm olabilir. Dekolte sevenler, büstiyer üst ve yüksek bel alt trendinden yararlanabilir. Kalem etekler ise yine trendy bir seçim olacak.

ERKEK HAVASI
Maskülen detaylar, feminen kesimlerle birleştiğinde inanılmaz havalı duruyor. Feminen kesimli maskülen detaylı takımlar, ceket görünümlü elbiseler oldukça revaçta. Siyah asaleti ise bu stilin hakkını tam anlamıyla veriyor.

GİZEMLİ GOTİK

Gotik sevenlere bir müjdem var! Bu sezon gotik temalı tasarımlar oldukça revaçta. Ortamın gizemli, cool ve aynı zamanda romantik kadını olmak istiyorsanız; kesinlikle tüller, danteller ve de salaş kesimlerden yardım almalısınız. Başta siyah ve sonrasında gri ve marsalalar; gotik görünümün temel tonları olarak karşımıza çıkıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA