Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Sertab Erener ve Emre Kula, geçtiğimiz günlerde birlikte sahneye çıktı. Ünlü çift, Atasay'ın Türkiye'ye getirdiği tamamı pırlanta kaplı olan Coronet gitarla aşk dolu bir performans sergiledi. Herkesin gözü, Guiness Rekorlar Kitabı'nda 'dünyanın en değerli gitarı' olarak yer alan, 2 milyon dolarlık gitardaydı.
Swatch, yılbaşına özel bir saat tasarlamış. Yakınları için hediye arayanlar, geometrik desenlerin hakim olduğu, yılbaşı temalı saate göz atsın derim. Fiyatı 315 TL.
Ralph Lauren'den teknolojik girişim... RL mağazalarındaki interaktif deneme odalarında, artık tablet büyüklüğünde dokunmatik ekranlar olacak. Bu ekranlar aracılığıyla denediğiniz ürünün bedenini, farklı rengini isteyebilecek ya da mağaza görevlisini çağırabileceksiniz. Akıllı ekranlar, size benzer ürünleri ya da seçtiğiniz parçalarla kombinlenebilecek tasarımları da gösterecek. Üstelik kasaya gitmeden, direkt odada ödeme yapabileceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA