Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Her ortama ayak uyduran trendy dokunuşlar

2016 kışında hem trendy bir duruş sergilemek, hem de her ortamda göze çarpmak istiyorsanız tüyolarım tam size göre...
JEAN YERİNE DERİ: Gece ya da gündüz, her daim jean giyenler, artık deri pantolonları tercih ediyor. Nedeni çok basit; deriler de jean'ler kadar rahat ve her ortama ayak uydurabiliyor. Ayakkabınızı ya da bluzunuzu değiştirdiğinizde, deri pantolonunuzla bir anda şık ya da sportif görünebiliyorsunuz. Hem kombin yapması kolay, hem de her ortama kolayca ayak uydurabiliyor. Sezonun en gözde kesimlerinden culotte'leri tercih ederseniz, çok trendy bir görünüm yakalayacağınızı garanti ediyorum.
BEYAZ GÖMLEKSİZ ASLA: Hiç beyaz gömleği olmayan bir kadın yoktur herhalde. Beyaz gömlekler; zamansız parçalardır ve hiçbir zaman modası geçmez. Beyaz bir gömlekle bir iş toplantısına katılabilir, aynı günün gecesinde kulüpte eğlenebilirsiniz. Bu klasik parçaya trendy bir dokunuş yapmak isterseniz, sırt detaylı gömleklere yatırım yapmanızı öneririm. Aklınızda olsun; dekolteler ya da farklı detaylar, bu yıl göğüste değil, sırtta beliriyor. Cut-out ya da lazer kesimli saten gömlekler çok moda.
FİYONK AT: İster gömleğinizin yakasına bir fiyonk atarak romantik görünün, ister papyon ya da kravatlarla maskülen görünümü tercih edin... Tercihiniz hangisi olursa olsun; bu sezon çekmecenizde mutlaka yaka aksesuvarlarına yer açın. Gündüz veya gece kullanabileceğiniz bu aksesuvarlarla, çaba harcamadan trendi yakalayabilirsiniz.

METALİK TONLAR

ÇANTALAR SIRTA: Bu sezon trend olan birçok çanta modeli var ancak konu her ortama ayak uydurmaksa, tercihinizi kesinlikle sırt çantalarından yana kullanmanızı öneririm. Metalik tonlardaki modeller favorim.
KESKİN FORMLAR: Oh be, ince topuklar out oldu, yani bu kış rahatça yürüyebileceğiz. Hâlâ ince topuklu ayakkabılarla yürümeye çalışan kadınlardansanız, sizi kendinizi trendlerin akışına bırakmaya davet ediyorum. İster bu sezon çok moda olan diz üstü çizmeler, isterseniz bilekte biten botlardan alın; mutlaka topuğunun geometrik ya da kare formlu olmasına dikkat edin. Gündüz rahat, gece şık bir kombinle sokakların tozunu attırabilirsiniz.
TÜYLER HER YERDE: Bu sezon peluş bir kabana yatırım yapabilir veya tüy detaylı botları tercih edebilirsiniz. Önemli olan; peluş detayları, tek bir parçada kullanmaya özen göstermeniz. Trendi yakalamak için tüylü bir çanta almanıza da gerek yok. Çantanıza iliştireceğiniz tüylü bir anahtarlıkla bu akıma ayak uydurabilirsiniz. Eldivende ise trendler; deri ve süetten yana. Bilek kısmı ise tüylerle süsleniyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA