Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İsviçre'de beli kırıldı

İsviçre'de kayak yaparken kaza geçiren ve beli kırılan tasarımcı Deniz Berdan: İyi bir kayakçıyım, bugüne kadar hiç kaza geçirmemiştim. Arkamdan biri çarptı, metrelerce havalandım. Ameliyat oldum ama hâlâ kıpırdayamıyorum

Ünlü moda tasarımcısı Deniz Berdan, ailesi ile kayak yapmak için gittiği İsviçre Zermatt'da talihsiz bir kaza geçirdi. Berdan, kaza anını şöyle anlattı: "Her sabahki gibi kafede keyiflice kahvelerimizi içtik. Sabah saati pist boştu ve kar yağmaya başlamıştı. Kayak yaparken, her şartta önlemimi alırım. Vücut korumalığım ve kaskım yine vardı. Kayarken, biri arkamdan hızlıca çarptı ve metrelerce havalandığımı hatırlıyorum. Helikopter ile hastaneye yetiştirdiler. Belim kırılmış, hemen ameliyata aldılar. Şimdi daha iyiyim ancak kıpırdayamıyorum. 25 yıldır kayak yapıyorum ve iyi bir kayakçı olduğumu söyleyebilirim. Ufak da olsa hiç kaza geçirmemiştim. Tüm ailem çok şaşkın ve üzgün... Bir hafta daha buradayım. Sonrasında bir aksilik olmazsa İstanbul'a döneceğim." Ünlü moda tasarımcısı; Instagram'da hastanede yapılan müdahalede, belini dışarıdan çivilerle sabitlediklerini yazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA