Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Havalar dengesiz olsa da stilinizi korumak zor değil

Dondurucu Mart ayının tam ortasındayız... Dengesiz Nisan ayı da kapıda. Şimdi hem soğuktan korunmanın, hem de baharın kıpır kıpır havasını hissetmenin vakti. Bir gün soğuktan donarken, ertesi gün aniden güneşin çıkması, sizin de kafanızı karıştırmış olabilir. İlkbaharın gelgitli havasına karşı sizinle birkaç stil önerisi paylaşacağım. Trendy ve işlevsel parçalarla; yağmurda, çamurda ya da bahar güneşinde stilinizden ödün vermeyeceksiniz...

ACİL DURUM ÇANTASI: Çuval ya da bavul çantalar, çoktaaan out oldu. Bu durumda bize çok popüler olan mini çantalar ve bel çantaları kalıyor.
Tabii son iki yıldır sırt çantalarının hayatımızda kapladığı yeri de yabana atmayalım.
Sırt çantanıza; güneş gözlüklerinizi, yağmurluğunuzu ve yedek bir trikoyu sığdırabilirsiniz.

KORUMA AMAÇLILAR: Yağmurluklar, parkalar, jean ve deri ceketler ile bomber'lar... Önümüzdeki iki ay bu beşliye çok ihtiyacımız olacak. Üzerinize ne giyerseniz giyin, yanınıza mutlaka işlevsel bir ceket alın. Aniden bastıran yağmurda hayat kurtarıcı olabilir!

EĞLENCELİ TASARIMLAR: Tasarımıyla çevreye neşe saçan şemsiyenizin altında kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz kesin. Deseni ya da şekliyle alışılmışın dışına çıkan eğlenceli şemsiyelerden bir tane edinmenizi şiddetle öneririm.

YAĞMURDAN SONRA: Yağmurun ardından açan güneşin keyfini, açık havada içeceğiniz bir fincan kahve ile çıkarabilirsiniz. Tabii güneş gözlüğünüzü çantanızdan eksik etmemeniz gerektiğini hatırlatalım.

AYAKLAR CIVIL CIVIL: Yağmur çizmeleri sonbaharda olduğu gibi, Mart ve Nisan aylarında da vazgeçilmez parçalar arasında yer alıyor. Sezonun çok renkli ve eğlenceli yağmur çizmeleri; kışın kasvetli havasından uzaklaşmanıza yardımcı olacak.
Bu sezon ayakkabı dolabında yağmur çizmesi olmayan kalmasın lütfen!

İŞLEVSEL ŞALLAR: Her şey bir tarafa, şal bir tarafa... Bu mevsimde günlük koşuşturmacanız sırasında işinize en çok yarayacak parçaların başında şallar geliyor. Üstelik şık bir şal, havanızı anında değiştirebiliyor. Siz de mutlaka bir veya birkaç şal edinmelisiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA