Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Uzay, çiçek ve hayvan desenleri yazın hitleri

Bu sezon doğayı üzerimizde taşıyoruz; matematiği, tabiatı, hatta uzayı... Tercihiniz hangi tür desenden yana olursa olsun; büyük olmasına dikkat etmeli, hatta devasa olanları tercih etmelisiniz. İşte sezonun en hit desenleri...
Uzayı çağrıştıran baskılar ve galaksi desenleri, bu sezon altın çağını yaşıyor. Gündüz penyelerde, gece ise satenimsi kumaşlarda hayat bulan galaksi desenlere yatırım yapmanızı şiddetle öneriyorum.

GEOMETRİK ŞEKİLLER
Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların çiçek özlemi diniyor! Bu sezon, caddelerde kocaman çiçeklerin yürüdüğüne şahit olacaksınız! Peki, Dolce&Gabbana'nın gül desenlerine hayran kalmayan var mı aranızda? Kendi adıma konuşacak olursam; aşık olduğumu söyleyebilirim. Bu markada olduğu gibi, daha birçok markada da bulabileceğiniz kocaman çiçekli parçalar, sezonun en gözde trendlerinden. Üzerinizde taşıyacağınız büyük çiçeklerle çevrenizdekileri büyüleyeceksiniz.
İster fil, ister zürafa, ister kaplan, isterseniz de uğuruna inandığınız bir hayvan; sezonun hit desenleri arasında hayvan desenleri de var. Birkaç sezondur markaların koleksiyonlarında yer verdiği hayvan desenleri, bu sezon kendini daha fazla göstermeye başladı. Siz siz olun, hayvan sevginizi üzerinizde taşıyın.
İç içe geçmiş üçgenler, belli bir düzeni olmayan çizgiler... Geometrik şekiller de bu sezon inanılmaz trendy. Kafa karıştırmayı sevenler ya da kafası karışık olanlar, kendilerini matematiğin büyüsüne bıraksınlar; kareli bir etekle, puantiyeli bir bluzu kombinlemekten çekinmesinler. Ayrıca ekosenin de trendler dahilinde olduğunu belirteyim.
Tye-Dye denilen batik desenler; diğer desenler gibi dönem dönem hayatımıza girip çıktı. Bu sezon yeniden batik desenleri hippi dokunuşlarla harmanlayarak, desenin hakkını verebilirsiniz.

Stil Zoom
Dakota Johnson
Güzel yüzü ve zarif fiziğiyle oldukça alımlı bir kadın Dakota Johnson... Ayrıca stiliyle de en sevdiğim isimler arasında. Geçtiğimiz günlerde katıldığı davette; yıldız baskılı elbisesiyle oldukça dikkat çekici görünüyordu. Güzel yıldız; Gucci'nin yıldızlı elbisesiyle, gecenin de yıldızı olmuşa benziyor.

Taze Taze
Tod's'un kreatif direktörü Alessandra Faccinetti görevinden ayrıldığını açıklamış. Yani, moda dünyasında taht oyunları devam ediyor.
YSL Beauty'nin yeni ilham perisi; Lenny Kravitz'in kızı Zoe Kravitz olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA