Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu yazı kurtaracak 5 elbise modeli

Yaz ayları elbisesiz geçmez. Bu yaz ise bu beş elbisesiz hiç geçmez. Gardırobunuzda yazın en gözde beş elbise modeli için yer açmanızı, sıcaklarda şık ve trendy görünümünüzden taviz vermemenizi öneriyorum. İşte gardırobunuzda mutlaka bulundurmanız gereken beş yazlık elbise modeli:

RAHAT VE ŞIK
Bu sezon gardırobunuzda bulundurmanız gereken elbise modellerinin başında gömlek elbiseler geliyor; bu model elbiseler, bu yıl altın çağını yaşıyor. Hem rahat, hem de birçok stilde ayakkabı ve çantayla kombinlenebilen gömlek elbiseler, ofis ve günlük hayat için ideal bir seçim olacak.
Omuzları açıkta bırakan tasarımlar, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de inanılmaz trendy ve neredeyse tüm markalarının koleksiyonlarında var. Siz, siz olun gardırobunuzda muhakkak omzunuzu açıkta bırakan bir elbise modeline yer açın. Gündüz ve gece kullanıma olanak veren bu yarı seksi, yarı romantik elbiseler, favori parçalarınız arasında olacak.

UÇUŞAN KUMAŞLAR
Deseni ya da rengi ne olursa olsun, uçuşan romantik kumaşlarla biçimlenmiş uzun elbiseler, gündüz sandaletler, gece ise topuklu ayakkabılarla kombinlenebilir. Hatta dolgu topuklarla da giyebileceğiniz romantik elbisenizle; gece-gündüz farkını ortadan kaldırmış olacaksınız.

DETOKS ETKİSİ
Tropik, çiçek ya da etnik desenlilerin yanı sıra meyve, sebze desenli elbiseler inanılmaz revaçta. Limon ya da elma desenli elbisenizle detoks etkisi yaratacak, ferahlatıcı havanızla etrafınıza enerji saçacaksınız.

BEYAZ ELBİSE ŞART
Eminim gardırobunuzda birden fazla siyah küçük elbiseniz vardır. Siyah küçük bir elbise, her kadının olmazsa olmazıdır. Ancak, bu sezon bu kuralı bozuyor, olmazsa olmaz elbisenizin adını küçük beyaz elbise olarak değiştiriyoruz. Kış aylarında olduğu gibi, yaz aylarında da bembeyaz elbisenizle kendinizi trend listesinin üst sıralarına taşımış olacaksınız. Yani bu yaz her şey olur; beyaz elbisesiz olmaz diyoruz.
Ayrıca ister beyaz, ister farklı renk ve desende tişört havasındaki elbiselerle, günlük yaşamınıza devam ederken, trendy görünümü yakalamış olacaksınız.

Taze Taze
Defacto, Buse Terim'den sonra ünlü moda tasarımcıları Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin ile yeni bir iş birliğine imza attı. 2016 yazına özel olarak hazırlanan iki sürpriz koleksiyonu da inceledim. Gül Ağış'ın, Marakeş'ten ilham alarak hazırladığı koleksiyonda; siyahbeyaz çizgiler, grafik ve etnik ama son derece yalın tasarımlar öne çıkıyor. Ayşe Deniz Yeğin'in 'Free as a Bird' (Kuş gibi özgür) isimli koleksiyonu ise daha soft renklerde ve bazı detaylarda marin esintilerin olduğu parçalardan oluşuyor. Tasarımı ulaşılabilir fiyatlarla sunan Defacto mağazalarına bir göz atın derim.
Kırmızı halıda Louis Vuitton tasarımları ile görmeye alışık olduğumuz Selena Gomez, bu kez karşımıza Louis Vuitton'ın sonbahar-kış 2016 kampanya yüzü olarak çıktı ve açıkçası beni hiç şaşırtmadı.
Erkeklere müjde! İngiliz tasarımcı Stella McCartney, geçtiğimiz Şubat'ta tasarımlarına başladığı ilk erkek koleksiyonunu, Kasım ayında, özel bir etkinlik ile Londra'da sergileyeceğini açıkladı. Etkinlikte erkek koleksiyonunun yanı sıra, sonbahar/ kış 2017 kadın koleksiyonu da görücüye çıkacak.

Ayşe Kalkavan

Stil Zoom
Geçtiğimiz günlerde fotoğraflanan Ayşe Kalkavan'ın saçları dahil tüm kombinasyonunu sevdim. Ancak kombinasyonunu Hermes imzalı Birkin çantasının yerine, küçük bir el çantasıyla tamamlasaydı daha etkili olurdu. Üzerindekilerin marka ve fiyatlarına gelecek olursak... Limon desenli eteğinin ve etnik desenli bluzunun Dolce&Gabbana olduğunu 1 kilometre ileriden anlamak mümkün Etek: 820 Euro Bluz: 325 Euro, Çanta: 9900 Euro. Ayakkabı: Giuseppe Zanotti, bin 295 lira.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA