Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Plajlarda tropikal desenler çok moda

Masmavi bir deniz, yemyeşil bir doğa, beyaza çalan kumlar ve elinizde buz parçacıklı kokteyliniz... Hafifçe esen rüzgara karışan müziği de duyuyor musunuz? Ne muhteşem bir tatil günü, öyle değil mi? Madem yazın ve tabiatın tam ortasındayız, plajları renklendirmeye devam ediyoruz...
Tropikal desenlerin revaçta olduğu son dönemde; bu desenlerin en çok plaj stiline yakıştığını hatırlatır, tropikal plaj stilinizle sezonun en trendy kadınlarından biri olacağınızı da vurgulamak isterim. Tabii bu desenleri bir araya getirirken abartmamakta fayda var. Bu modelleri bir arada kullanmak gözleri yoracağı için sizi geri planda bırakabilir. Desenli bikininizi, plaj elbisenizi veya çantanızı kombinlerken, diğer parçalarda daha sakin renklere yönelmekte fayda var.
Şimdi gelelim bu renkli plaj stilini en ucuza nasıl oluşturabileceğimize. Belki bir sezonda hevesinizi alacağınız bu stile yatırım yapma konusunda biraz daha tutumlu davranabilir; bir diğer sezon trendi için şimdiden bütçe planlaması yapabilirsiniz. Zamansız trendlere yatırım yapacaklara ise bütçe planlaması önermiyor, alışverişte sınır yok diyorum!

YÜKSEK BELLİ MAYO
V şeklinde derin göğüs dekolteli mayo kesimleri, birkaç sezondur trendler arasında. Bu formu önümüzdeki sezon da stilinize dahil edebileceğinizi ancak desen konusunda net bir şey söyleyemeyeceğimi belirtmek isterim. Düz renklerde tercih edebileceğiniz derin dekolteli mayonuzu, birçok tropikal desenli parçayla tamamlayabilir ya da tek başına tropikal desenli mayonuzla trendin hakkını verebilirsiniz. Ayrıca, yüksek belli bikininizle de aynı etkiyi yaratabilirsiniz.
Devasa ve şekilli gözlüklerin çok moda olduğu son dönemde, bu eğlenceli gözlüklerden neden bir tane edinmiyorsunuz? Plajda olabildiğince dikkatleri üzerinize çekeceğiniz şekilli gözlüklerle, sosyal medyada da bolca beğeni toplayacağınız net! Ananas şeklindeki gözlüklere bayıldım.

ŞIPIDIK TERLİKLER
Her ne kadar geniş bantlı terlik ve sandaletlerin trendy olduğu bir dönemin içinde olsak da, akıl yine parmak arası şıpıdık terliklere gidiyor değil mi? Çünkü tatil demek; şıpıdık terlik demek ve hatta kumlarda yalın ayak gezmek demek. İster zamansız parmak aralsı terliklere yatırım yapın, ister kalın bantlılara; ayağınızın rahatına bakın. Tabii espadriller de gündüz ve gece kullanımlarda vazgeçilmezler arasında.
Çanta konusunda ise yine esnek olabilirsiniz. Eğer tercihiniz tropik desenli bir modelden yana olmayacaksa; hasır çantaların tropik detaylarla inanılmaz uyum sağladığını hatırlatmak isterim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA