Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Akıllı erkek Rus'la evlenir!

Çok bozuluyoruz çoook. Kocalarımızı, sevgililerimizi, sevgili adaylarımızı çatır çatır Rus fıstıklara kaptırıyoruz. Elin kadını geliyor topraklarımıza giriyor ve tahtımızı sallıyor. Bozulmaz mıyız? Önce erkekler arası bir trenddir, geçici hevestir zannettik ve inkar ettik. Bize bulaşmaz, bizimkisi yapmaz zannettik. Sonra orta yolu bulmaya çalıştık, beceremedik! Ardından öfkeden kudurduk tırnaklarımızı yedik, adamların arkasından konuştuk. Hatta kimimiz depresyondan depresyon beğendik. Siz deyin 'uzun bacak depresyonu', ben diyeyim 'benim neyim eksik' depresyonu.

BİZE SEKİZ ÇEKERLER

Ding! Dong! Şimdi kabul etme zamanı! Malumunuz, son günlerin Rus kadın-Türk kadınına karşı vakası; bikinili fotoğrafları kadınların siniri bozan Anna Demir'in kocasının vefatının ardından kuzeni Teoman Demir'le beraberliği. Biz buna özetle; bir yıldız daha kaydı diyebiliriz. Türk kadınları bu sene de bekar gezerken, gitti gül gibi adam! Vay anam, vay! Ha gelişmeleri flaş! flaş! takip ederken Teoman Demir'in "Bizim geleneklerimizde ölen kardeşin eşiyle evlenmek vardır" lafına katıla katıla güldük. Yılın bahanesi ödülünü verdik. Kendisinden daha gerçek bir cevap beklerdik, ayrıı. Ama binlerce dansöz var tabii... Neyse, dünkü GÜNAYDIN'da magazinci Başak Çokan, Teoman Demir'in eski eşi Revan Sadıkoğlu'yla konuşmuş. Sadıkoğlu şöyle demeçlemiş: "Teoman rahatsız olduğu dönemde Anna ona çok iyi bakmış. Rus kadınlarını bilirsiniz eşlerini çok sahiplenirler. Ama akıllı bir Türk de gidip, bir Rus ile evlenmeyi düşünmez... bu kadar güzel Türk kızı varken neden yurtdışından biriyle evlensinler ki..."

ERKEKTE MÜCADELE BİTMEZ!

Gerçek 1: Eğer iş, endamda bitiyorsa Rus kadınları bize sekiz çeker mi, çeker. Kesinlikle çoğumuzdan daha güzeller! Gerçek 2: Revna Hanım'ın kendisi de söylemiş, Rus kadınları eşlerini çok sahiplenirler. Bir tür geyşadırlar yani. Gerçek 3: Rus kadınlarının dili bizim gibi pabuç kadar değildir. Burada taşı kendime de atıyorum tabii. Kaç erkek arkadaşımın yanında Rus kadın gördüm, saatlerce kadın gık demedi yahu! Dırdır sıfır! Hemen örnekleyelim; erkek sorar; "Yemeğe nereye gidelim tatlım?" Rus kadın cevap verir "Sen nereye istersen canım, hatta evde bile yiyebiliriz." Türk kadının ise kafasında mutlaka gidilecek bir yer vardır "Sen nereyi istersen canım" cevabı külliyen yalandır. Ve adam da kendi istediği yere gidildiği zaman bütün gece kadının surat asacağını bilir. Türk kadını ilişkiyi dört koldan kendisi yönetir, öyle ister, tatmin olmayı bilmez. Üstüne bir de genç Türk kadınlarının kız arkadaşlarından ve annelerinden aldığı akılları da koydunuz mu, erkeğin mücadelesi hiç bitmez. Eee şimdi kızlar sorarım size, erkek olsaydınız Rus kadınla beraber olmak işinize gelmez miydi? Paşa paşa!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA