Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

15 günde evlilik!

15 günde nikah masasına oturulur mu? Oturulur! Siz şaşırsanız da, "Bu ne acele, arkadan kovalayan mı var" deseniz de oluyor böyle şeyler. Belli ki Hakan Aysev ve Pelin Doğan'ın başında aşk rüzgarları esiyor. Oralarda aşktan göz gözü görmüyor. Bir gece ansızın gözleri açılmaz inşallah! Tabii var böyle insanın bir anda kendinden geçtiği ilişkiler... Bazen kendini evliliğe şartlandırmış olursun, ilk karşına çıkana hayatının kadını/adamı damgasını vurursun. Bazen çok yıpranmış, üzülmüşsündür yarana merhem arar, hayalindeki eş fotoğrafını ilk gördüğün talihlinin yüzüne yapıştırıverirsin. Bir de 'doğuştan aşıklar' vardır. Bu insanlar her beğendiği kişiyi ruh ikizi zannederler. İlk haftadan evlilik teklifi, hediyeler, çat burada, çat kapı arkasında sürprizler derken karşıdakini şaşkına çevirirler. Benim böyle bir erkek arkadaşım var, üzerinize afiyet beyefendi üç ayda bir başka kıza vurgun ve hepsi de evleneceği kadın... En tehlikeli erkek modeli de budur yani. Kızlar dikkat! Neyse, tabii bilip bilmeden Hakan Aysev-Pelin Doğan evliliğine yorum getirmeyeceğim. Eğer aralarındaki gerçekten aşksa, aşık çiftlerden normal davranışlar beklememeyi çoktan öğrendim. 15 günde de evlenirsin, hemen çocuk da yaparsın, sakin bir insanım diye geçinirken cam çerçeve indiren bir deliye de dönersin, ömründe ilk defa birinin cep telefonunu karıştırmayı öğrenirsin, kıskançlık krizleri geçirir, iki saat görmeyince tırnaklarını yersin. Saçmalamada sınır tanımazsın yani.

CANLI CANLI BOŞATIRLAR
Eh! İnsan aşık olunca mantık evde durmuyor ki! Hem senelerce flört edip de evlenenlerin evlilikleri çok mu uzun sürüyor? Bu işin bir garantisi var mı? Yok! Duyduğuma göre Hakan Aysev'in de Pelin Doğan'ın da üçüncü evliliğiymiş. Allah mesut etsin! Ve fakat düğünün ertesi sabahı Petek Dinçöz'ün programına canlı canlı konuk olmaları bana pek tatlı gelmedi! Düğünün ertesi sabahı senin televizyonda işin ne?! Git balayına, gidemiyorsan saatlerce yatak keyfi yap. Ne yaparsan yap da 10.30'daki canlı yayın için sabahın kör vaktinde niye kalkasın ki? Kime neyin ispatıdır, neyin telaşıdır anlamış değilim. Bu da sezonun televizyon modası herhalde. Gelecek sezon da ünlüleri canlı canlı boşatırlar mı boşatırlar valla. Bekleyin! Az sonra!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA