Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Pop müziğin kralı Serdar'dır!

Beğenin beğenmeyin. Sevin ya da sevmeyin. Siz bilirsiniz!
Antipatik bulabilirsiniz, bağrınıza basmak istemeyebilirsiniz, demeçleri saçma sapan gelebilir, bünyenizde arkadaşım olsa keşke isteği uyandırmayabilir.
'En sevdiğiniz şarkıcı kim?' sorusuna onun adıyla cevap vermek pek havalı olmayabilir. Fakat ortada koskoca bir gerçek var.
Türkiye'de pop müziğin tek bir kralı var. O da Serdar Ortaç.
Yaz başından beri düşünüyorum, kulüplerde, Çeşme'de plaj partilerinde, özel ve havalı davetlerde insanları gözlemliyorum.

MATEMATİĞİ MÜTHİŞ
Ne zaman bir Serdar Ortaç şarkısı girse, mekan ayağa kalkıyor. Her yaştan, her tarzdan insanlar sadece ve sadece onun şarkılarını avaz avaz söyleyip, dans ediyor.
Bu yazın şarkısı yok deniyor ya... Peki bu yoklukta ve yeni albüm çıkartmamasına rağmen ortalıkta en çok çalan şarkılar kimin? Ajda'dan 'Resim', Bengü'den 'İki Melek', Nazlı'dan 'Beni Yazın' kimin? Serdar Ortaç'ın.
Kulüplerde hala gecenin en bomba şarkısı hangisi? Geçen yılı sallayan 'Şeytan'.
Peki Ortaç'ın bu başarısının sırrı ne? Çünkü çok akıllı, Türk insanı nasıl eğlenir, Türk insanı iki kadehten sonra ne söylemek ister biliyor. Müthiş bir matematiği var. '
Hayat beni neden yoruyorsun' gibi tek bir cümleyle topumuzun ruh halini özetleyebiliyor.
Bunu herkes için için kabul ediyor, kabul etmeli. O Türkiye'de pop müziğin erkek yıldızı! O Türkiye'nin nabzı!
Üstelik basından hiçbir destek almamasına rağmen, entel dantel sofralarında, AB görünümlü ukalaların sohbetlerinde küçük görülmesine rağmen.
Ben kendisini gizli gizli okunan magazin dergilerine, çaktırmadan izlenen magazin programlarına benzetiyorum. İzle ama çaktırma, zevkten dört köşe ol ama kimseye söyleme, aman prestijini yerle bir etme misali.
Hepsi boş, Serdar'ın hakkını teslim etme zamanı geldi.
Ben kendisine buradan şapka çıkarmak istiyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA