Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın top 5'i

1. Televizyon kanalları daha yeni sezona tam olarak başlamamışken, akşamları yemekten sonra arkadaşlarla oturup 'Var Mısın Yok Musun'u izlemek. Acun ve yarışmacı arkadaşları yine çok başarılı...

2.
Beymen'in kreatif direktörü Murat Türkili'nin Aslı Abbasoğlu ile tasarladıkları Beymen Blender Originated koleksiyonu. Favorim tişörtleri... Ayrıca Türkili, Hande Ataizi'nin Harper's Bazaar çekiminde de harikalar yaratmış. Kendisini dikkatle takip ediyorum.

3.
Kış sezonu demek, Kanyon turlarımız başladı demek! Kanyon'un yeni İtalyan restoranı Gina, hem şık, hem rahat, mutfağını da pek beğendim. Tavsiye ederim.

4. Meyra-Cemil Demirbakan
düeti 'Ağladın Ya'. 'Meyra ve 4 Tenör' projesinin en beğendiğim şarkısı. Nihayet klip de çekmişler, ne iyi etmişler. Dinleyemeyen kalmasın!

5.
Bu ara reklam ve pazarlama kitaplarına dadandım. Meraklısına Marka Yayınları'ndan Martin Lindstrom imzalı 'Buy-ology'yi öneririm. Acaba neden para harcıyoruz, alışveriş yapıyoruz dersiniz? Hepsi kitapta...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA