Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu kız 13 yaşında!!!

Yuh! Pes! Bu ne! Olacak şey mi? Pişştt, ikoncan kadın! Senin aklın nerede? Bu kadar mı çevrimdışısın? Lütfen üşenmeyiniz ve fotoğrafa dikkatlice bakınız. Kupa kızı kıyafetli hatun malum, ikoncangillerden Deniz Berdan. Yanındaki de kızı Begüm. Begüm sadece 13 yaşında. 13! Bildiğiniz çocuk yani! Peki 'Addams Family'den çıkmış gibi o hal ne? O boyalı saçlar, o siyah ojeli tırnaklar, o çoğu kadının bile sürmeyi tercih etmeyeceği kopkoyu ruj ne? O fileli kollar, o kalem çekilmiş gözler ne? Begüm daha çocuk be! Yanındaki de annesi!

KÜÇÜK KADIN EDASI
Yuh! Pes! Hadi Deniz Hanım tuhaf kıyafetler giymeyi, gazetelerde çıkmayı, konuşulmayı seviyor. Olabilir, kendi tercihidir. Ama ya 13 yaşındaki Begüm! Begüm'ün yaşında böyle rüküş, küçük kadın havalarında, ojeli, rujlu dolaşan başka kız varsa çıksın ortaya. Acaba Begüm böyle giyinmeyi nereden biliyor? Annesi Deniz Berdan'dan tabii ki...

SUYU ÇIKTI
Besbelli anne giydiriyor kızını böyle. Anne onaylıyor. Anne onaylıyor ki kızını yanına alıp sokağa çıkıyor. Tahminen, babanın da gıkı çıkmıyor. Yok artık! Nerede kaldı çocukluğun saflığı, masumluğu, doğal güzelliği, duruluğu, dekorsuzluğu? Ya diğer küçük kızlar Begüm'e özenirse, gazetelerde çıkıyor diye onun halini doğru bilirse ne olacak? Kendin kopup gitmişsin, kızını da sürükleme be kadın! Yok yok, bu ikoncan işinin gerçekten suyu çıktı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA