Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ucunda futbol var

Alın size uzmanlık sorusu: 'Türk erkeklerinin yüzde kaçı futbolu sekse tercih eder?' Soruyu ben değil, Beyaz sordu. Nerede? Yeni yarışma programı 'Ucunda 1 Milyon Var'da. Hepsi kızlarıyla, Beyaz'ı ilk programında desteklemek için gittik 'Ucunda 1 Milyon Var'a. Efendim, yarışmanın ilk bölümünde istatistik soruları var. Yani yukarıda okuduğunuz gibi bir soru geliyor, siz de cevabın yüzdesini tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Soru basit "Türk erkeklerinin yüzde kaçı futbolu sekse tercih eder?" Bana sorarsanız; "Yüzde 99.9!" Maçın iyisini kötüsünü geçtim, bu futbol denen şey erkeğin kanına girdi mi 1. Lig, 2. Lig kesmez Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi ne varsa hipnotize olmuş gibi izler bunlar. Seks mi? Güldürmeyin beni. O, futbol karşısında sadece ilişkinin başında reytingleri topluyor şekerim... Biz cevap verdik; yüzde 70! Karşı masa cevap verdi: yüzde 65! Sonuç ne çıktı? Yüzde 6!!!

ER RYAN MEG RYAN
Hadi canım! Soruyu cevaplayanların ya yanlarında eşleri vardı ya da iyi kıvırmayı becerdiler! Yahu hangi evli adam futbolunu bırakıp da karısının kollarına koşar. Biz ne aşık adamlar gördük maç zamanı yüzümüze bakmadılar. Kandırmayın bizi! Tabii yarışmada ne oldu? Ayağa kalkıp itiraz ettim; "Yüzde altı olur mu! Yalan var bu işte." Beyaz'dan cevap "Ayşeciğim fazla itiraz edersen yarın o yüzde 94 seni bulur." Valla yüzde altının beni, arkadaşlarımı, annemi, annemin arkadaşlarını, özetle tanıdığım bütün kadınları bulduğu kesin! Bu ne yüzde altıymış da dört bir yanımızı sarmış. Bahtı güzel olsun diye boşuna dememişler. Şu hale bak; Gökten Er Ryan yağsa bize Meg Ryan düşecek valla.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA