Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Süper tonik no 2 ve 3!

Kızlar sizi mi kıracağım! Çok ısrar ettiniz, e-maillere yüklendiniz hatta... Sadece siz mi? Benim gardiyan İpek, Seda, diğer kız arkadaşlarım hatta gazetede 10. katta Yaso bile sıkıştırdı beni. "Nerede senin şu içtiğin toniklerin devamı? Hadi yaz Ayşe..." Geldim, geldiiiimmm, yazıyorum! Üstelik bu kez ikisini birden.

İŞTE MUCİZE TONİKLER!
Alın size Taylan Kümeli'den süper tonik no 2: 5 bardak su 1 çay kaşığı toz zencefil (marketlerde var) Dörde bölünmüş 1 orta boy limon 1 poşet ısırgan otu çayı (marketlerde çay reyonunda var) 2 poşet yeşil çay 1 tutam kiraz sapı (aktarlarda bulunuyor) 1 poşet böğürtlen çayı 3 yemek kaşığı dondurulmuş vişne (böğürtlen de olabilir, marketlerde kutularda satılıyor) Malzemeler hazır mı? Süper! Hepsini tencereye koyup bir taşım kaynatın, soğutun, sonra termosa koyup gün içinde tüketin.
Gelelim tonik no 3'e: 5 bardak su 1 poşet yeşil çay 2 poşet Alman çayı (eczanelerde bulunuyor) artı 1 poşet phythoslim çayı artı 1 poşet phytholax çayı 1 poşet papatya çayı 2-3 adet avokado yaprağı (aktardan) 1 orta boy elma artı 2 kuru kaysı ve 1 yemek kaşığı dondurulmuş vişne Yine hepsini tencerede bir taşım kaynatın, soğutun ve gün içinde bol bol için.

NASIL İÇİLECEK?
Peki bu üç toniği nasıl içeceksiniz?
Hemen anlatıyorum. Sırayla her gün birini yapacaksınız sonra başa dönüp bir tur daha 1-2 ve 3'üncü tonikleri içeceksiniz. Altı günde bitecek. Ben ayda bir kere bu kürü tekrarlıyorum. Amaç? Vücuttaki fazla ödemi atmak, bağırsakları çalıştırmak, böbrekleri ve karaciğeri ilaçsız zahmetsiz temizlemek. Ama dikkat! Bunlar hiçbir sağlık sorunu olmayanlar için! Ve lütfen sadece bu tonikleri içip de zayıflayacağınızı düşünmeyin. Bunlar sadece yardımcı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA