Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İyi ki doğdun Ajda!

Güzel Güçlü Seksi Esprili Müthiş şarkıcı Başlı başına bir bomba Çalışkan Disiplinli Sevgili Arkadaş Meraklı Teknolojik Yenilikçi Fıstık gibi Çok zevkli Kendini seven İsterse dağları deviren Pamuk kalpli Cool Öngörülü Hem akıllı hem zeki Sahnelerin kraliçesi Kesinlikle bambaşka biri!

HAYATIN BAŞINDA GİBİ
Kim bu, kim? Tabii ki Ajda! Her zaman Ajda! Geçtiğimiz cuma, güzeller güzeli Semiramis Pekkan'ın hazırladığı sürpriz bir doğum günü partisiyle Ajda'nın yeni yaşını kutladık! Kaç yaşına mı girdi? Aaa! Tabii ki 18! O enerjinin, o hayata bağlılığın, o güzelliğin tek yaşı vardır 18, hadi bilemedin 19. Partide kimler vardı? E anladığınız üzere ben, Semiramis, annem, Nur Yerlitaş, İsmail Akkaya, Ajda Hanım'ın vokalisti Su, arkadaşı Nur... İşte öyle küçücük bir ekiptik. Ajda küt kestirdiği saçlarını açık bırakmıştı. Taş rengi V yakalı-uzun kollu mini elbise, ayağına toprak rengi Ugg botlar giymiş, kıpkırmızı ruj sürmüştü. Gözleri ışıl ışıldı, öyle mutluydu, öyle hayatın hem en başında hem de en sonunda gibi bir hali vardı ki. Gözlerimi alamadım ondan. Efendim gelelim mamalara... Bu kez, yemekleri annem yapmış. Ajda Pekkan'ın doğum günü mönüsünü açıklıyorum; kuzu tandır, pilav, elma püresi ve salata. İşte budur!

BEŞ PASTA VARDI
Ya hediyeler? Ajda'nın evi çiçek bahçesi ve hediyeci dükkanına dönmüştü desem yalan olmaz. Telefonunda 700'den fazla SMS vardı. Herkes onu tebrik etmek, bu güzel günü paylaşmak istiyordu. Sıra pastaya geldi. Tek pasta vardı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 5 pasta vardı 5! Bir tanesini de Ayşegül Aldinç göndermişti, üzerinde Ajda'yla Ayşegül Aldinç'in bebeği vardı. Hepsine mumları dizdik, ışıkları yaktık, beşini birden "İyi ki doğduuun Ajdaaa" söyleyerek, alkışlarla getirdik. Ah o anda Ajda'nın gözlerindeki mutluluğu nasıl anlatabilirim ki... Bir de Semiramis'inkini tabii ki. Zeynep'le ben nasılsak Semiramis'le Ajda da o hesap. Semiramis'in Ajda'ya bakarken akan o sevgi, Ajda'ya olan hassasiyeti, düşkünlüğü benim Neynep'imden farksız. Kız kardeşlik böyle bir şey değil mi?

NUR YERLİTAŞ'TAN KONSER

"Bir şey söylemek istiyorum" dedi Ajda; sustuk. Şimdi tam kelimeleriyle yazamam ama özetle dostluğun, hep birlikte olmamızın ne kadar önemli olduğunu, bizleri çok sevdiğini, hayata teşekkür ettiğini, sağlıktan ve dostlarla yan yana olmaktan başka bir dileği olmadığını söyledi bizlere. Sonra; "Hadi pastaları hep beraber üfleyelim çünkü doğum günü sizlerle olunca güzel, hayat dostlarla güzel" dedi. 1...2...3... El ele tutuşup üfledik! Sonra Nur Yerlitaş bize müthiş sesiyle mini bir konser verdi. Orhan Gencebay'dan girdi Sezen Aksu'dan çıktı. Ne konserdi ama... Saat 12'yi vurmadan da Ajda'yı evine gönderdik, eee ertesi gün konseri vardı ve o Süperstar'dı... İyi ki doğdunuz Ajda! İyi ki varsınız! Ve ben öyle şanslıyım ki, siz hep yanımdasınız. Siz bana okulsunuz, siz bana hayat yolusunuz... Sizi çok seviyoruz çok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA