Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sakın Ugg'larıma gözünü dikme!

Beğenmişler, beğenmemişler umrumuzda mı? Kabaymış, kimilerine göre çok çirkinmiş; derdimiz mi? Acaba siz Ugg sevmeyenler kulübü, kendinizi boşuna mı gerdiniz? O harika botları bizim gözümüzle görebilseydiniz keşke. Sözüm, köşeci arkadaşım Öncel Öziçer önderliğinde bütün Ugg'lardan nefret eden kişilere! Bütün dünya bu botları giyiyorsa, bir alan bir tane, daha sonra bir tane daha alıyorsa... Üstelik bedava da değil, onca parayı gömüyorsa, sizce bu işte bir iş yok mu? Var!
1. Ugg'lar fevkalde rahat. (Öncel dünkü yazısında "Benim üzerine çamaşır suyu dökülmüş eşofmanım da rahat ama sokağa çıkarken giymiyorum" demiş. Aynı şey değil...)
2. Ugg'ları jeanlerle, eşofmanlarla, elbiselerle, şortlarla, taytlarla yani kısaca her şeyle giyebilirsiniz. Uzunu da var, kısası da.
3. Ugg botlar bacağınızı çok güzel gösterir. Tuhaf bir seksiliği vardır...
4. Ugg'ların cazibesi o kadar inkar edilemez ki, ünlü ayakkabı tasarımcıları bile özel Ugg'lar üretiyorlar. Bkz: En son Jimmy Choo öyle şık Ugg'lar tasarladı ki, dayanamadım gözümü kırpmadan, bir saniye düşünmeden, hemen bir çift edindim... Hem Ajda Pekkan gibi vitrini muhteşem bir kadın, Mazhar Alanson gibi tarzından ödün vermeyecek, hatun milletinin bayıldığı bir adam, boşuna Ugg botları gardıroplarının baş köşesine koymuyor değil mi? Erkekler beğenmiyormuş, bu ne biçim botmuş... Amaaan beğenmezlerse beğenmesinler. Ne demişler; Ugg'larıma laf etme buzz gibi soğurum senden. Durun ben gidip şu rengarenk Ugg'larımdan birini giyip, sokağa çıkayım bari...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA