Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buse'nin Dolabı: Renkli jean

Hadi bakalım, özellikle modaya meraklı genç kızların severek takip ettiği Buse (Terim) yazılarıyla yine köşeme kondu. Lafı uzatmıyorum, işte Buse'nin ilk yazısı...
Buyrun. "Bir sene önce moda hayatıma başladığımda bana en çok destek veren insan Ayşe Özyılmazel olmuştu.
Birlikte 'Buse'nin Dolabı'nı hayata geçirip, geçen yaz sizlere farklı tavsiyelerde bulunmuştuk.
Simdi yaz dönemi için tekrar bir araya geliyoruz ve yeni tavsiyeler vermeye başlıyoruz.

FAVORİM MAVİ VE YEŞİL
'Buse'nin Dolabı', yaz rehberiniz olmak için yeni yazılarıyla yine burada...
Karar verdim, ilk yazımı 2011 yazının olmazsa olmazı, renkli jean'ler üzerine yazıyorum. Hafta sonu, Bebek Şenliği'ne gittim ve İstanbul'da kim ne giymis, ne renkler tercih etmiş, yaz trendleri nedir bol bol gözlemledim.
Fark ettiğim ilk trend; her genç kızın üzerinde olan rengarenk jeanler oldu. Bu yazımı okurken, çoğunuz belki bu akımdan haberdarsınız bile, belki bahsettiğim o insanlardan birisiniz, rengarenksiniz...
Bana soracak olursanız; benim bu yaz favorim mavi ve yeşil jean' ler. Renkli jean'leri giyerken sizlere tavsiyem ayakkabı ve bluz seçiminizi daha sade tutmanız.

BEYAZ ATLETLE KOMBİN
Örneğin beyaz atletlerle veya ince gömleklerle kombin yapmayı deneyin. Hafta sonu gördüğüm kadarıyla renkli jean'lerle siyah babet veya siyah topuklu ayakkabı giyenler çoğunluktaydı.
Eğer siz de "Benim de bir renkli jean'im olsun" diyorsanız merak etmeyin; alışveriş merkezlerinde girmek istediğiniz her mağazada, rengarenk jean' lere rastlayabilirsiniz.
Siz de bir an önce renkli jean'inizle farklı olun ve şıklığınızı konuşturun derim!
Ayşe'nin notu: Buse'yi sürekli takip etmek isteyenler için: buseterim.blogspot.com twitter.com/buseterimblog

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA