Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Melek Baykal süper süper!

Sabah programlarımızı seviyorum.
Hiç boşuna negatife bağlamaya, havalı görünmek adına, eleştirmek için eleştirmeye gerek yok; 2011'de çok güzel işler çıktı.
Özellikle ev hanımları için sabah ekranlarımız pek renkli.

YOK YOK MAŞALLAH!
İsteyene magazin, isteyene sohbet, isteyene sağlık, isteyene tartışma; yok yok maşallah!
Mesela Gülben Ergen'in programı sakin ve eğitici. Gülben Ergen bu işi müthiş yapıyor. Konukları, konuları, konuklarına hazırlanışı, sorduğu soruları dört dörtlük.
Saba Tümer de "O gecelerin kadını, sabah yapamaz" tahminlerini fazlasıyla yanlış çıkarttı. Özellikle konuk seçimlerinde farklı ve renkli olmayı başarıyor. Takılıp kalıyorsunuz.
Cengiz Semercioğlu'nun magazin sohbeti tadında geçen programı da oturdu, bakmadan geçilmesi imkansız. Kendisine kırgın olsam da Cengiz'in hakkı Cengiz'e.
Unutmak, atlamak olmaz; Petek Dinçöz de işini hakkıyla yapıyordu. Sanırım artık gece programına transfer olmuş, onu da dört dörtlük yapacağına kuşkum yok.
Seda Sayan, Beyaz TV'de yine tavrıyla, enerjisiyle, kararlı cümleleriyle Seda Sayan.
Onun izleyicisi zaten kemikleşmiş. Keşke kumandada elim Beyaz TV'ye daha çok gitse.

BU PROGRAM İZLENİR
Şimdi de oyuncu Melek Baykal geldi sabahlarımıza. Yeni Star'ın yeni programları çerçevesinde program yapıyor. Adı; 'Melek'.
Osman Müftüoğlu var, moda denince Tülin Şahin var, yemekler var, konuklar var, coşkusu yüksek seyircisi var. 'Melek' dekoru, ışığı ve özeniyle tamamdır!
Melek Baykal'ın kendi gibi oluşu iki kere tamamdır.
Bu program izlenir. Sizi bilmem ama ben zevkle izlerim yani.
Süper süper!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA