Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şov yapma şov yapma

Oldu mu şimdi?
Bu nasıl operasyon?
Uyuşturucu çetesi mi basıyorsunuz?
Fuhuş yapanları suçüstü mü yakalıyorsunuz?
Kaçak mı var? Terorist mi var?
Asmalımescit'te ikinci masa kaldırma operasyonu yapılmış. İlki geçen yazdı. İstanbul'un en eğlenceli sokaklarının kapatılmasını ayakta alkışlamıştık.
Ne vizyonlu bir karardı. Maşallah!

MÜHÜRLEYİN, KAPATIN!
Şimdi ne olmuş? Bazı Asmalımescit işletmeleri sokağa masa-sandalye koyma yasağına uymamışlar. Görüntüye bakılırsa, hepsi uymamış gibi görünüyor.
Ve ne olmuş?
Yolundan dönmeyen Beyoğlu Belediyesi; gece gece üşenmemiş, içinde bolca turist olan müşterilerin altından sandalyeleri, önünden masaları çekmek suretiyle ortalığı birbirine katmış. Masaları, sandalyeleri belediyenin kamyonetine yükleyip gitmişler.
Yahu bu nasıl yönetim? Bu nasıl belediye? Zaten dünyanın en yersiz, en saçma, en kötü kararını alıp Asmalımescit'i bitirdiniz. Bir de gece vakti rezillik çıkarıyorsunuz.
Bu mu Beyoğlu Belediyesi'nin gücü?
Madem yasak bozuldu...
Git tut raporunu, ertesi gün yasağa uymayan mekanları cezalandır, hatta hızını alama; mühürle, bir hafta kapat!
Bu ne şov?
Biz tahmin ediyoruz da bir de siz söyleyin; bu operasyonun amacı ne?
Hayır gören de Beyoğlu Belediyesi'ni pek hassas sanacak. Güvenlik sıfır, sokaklar pis, hizmet yerlerde ama asıl konu masa-sandalye!
Alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA