Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'İntikam'

Trendler peşinde takla atan, gündemin biricik dostu bir arkadaşım geçen gün şöyle dedi; "Artık herkes intikam peşine düşecek."
"Müjdeyi verdin yani. Böyle trend mi olur saçmalama, iyice delirdin" dedim; anında 'Sensin deli, cahil kadın' bakışını yedim.
Efendim trend kişisine göre; Beren Saat'in oynadığı 'İntikam' dizisi o kadar tutacakmış ki, intikam almak moda olacakmış!
Yahu intikamın modası mı olur?
'İntikam' bir eylem gibi görünse de, bünyeden atılması zor bir duygudur. Öyle sonradan monte edilemez. Kişide ya vardır, ya yoktur.
Hani derler ya, yapı meselesidir.
Baktım bizim trendcan diziyi dilinden düşürmüyor, pazartesi gecesi televizyonda tekrarını yakaladım ve izledim.
İlk bölüm yorumlarım şöyle:
Eğer dizinin orijinalini izlemediyseniz; 1-0 önde başlarsınız, kıyaslamaya girmezsiniz, "Hah! Şimdi şu olacak" bilmişliğiyle yanınızdakileri sinir etmezsiniz.
İntikam'ın kadrosu süper; Beren Saat, Nejat İşler, Zafer Algöz, Mert Fırat... Sağlam!

STİL DANIŞMANI MI DEĞİŞMİŞ?
Beren Saat yine en güzel ama kıyafetleri ilk bölümde oldukça kötüydü. Stil danışmanını mı değiştirdi, ne oldu; o sarı pantolon beni benden aldı. Hele ayakkabılara hiç girmek istemiyorum. Dünya güzeli kadını çirkin göstermeye çalışmışlar.
Bu arada evet! Özellikle 'Fatmagül'den sonra Beren Saat'in dizilerde iyi giyinme gibi bir misyonu var. Kızlar Beren'i biraz da bunun için takip ediyor. Bkz: 'Aşk-ı Memnu'.
Şimdi 'İntikam' tam da dizisi yani. Yalıda oturan genç kadın. Dikkat!
Evet Twitter'da şikayet edildiği gibi; dizinin akmama sorunu var gibi duruyor ama ilk bölümde normal değil mi? Daha ortama ısınıyoruz.
Başka? Başka diyecek bi'şey yok. İlk bölüm için bu kadar.
Özetle;
'İntikam' iyi, güzel, hoş...
Nasılsa çok izlenecek, reyting sıkıntısı çekmeyecek. Bütün matematikleri yapılmış, gündemden düşmeyecek, düşürülmeyecek bir dizi.
Hayırlı olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA