Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İpek ile internetten alışveriş

Ben bugün tatildeyim. Yerime arkadaşım; İtalyan modasının meraklı prensesi, stil danışmanı ve moda editörü İpek Ersoy, Milano'dan yazıyor.
İpek, bu kez meraklıları için internet alışverişinin en popüler ve özel sitelerini yazdı.
Teşekkürler İpek...

'AŞK-I MEMNU' ETKİSİ...
Aldım, verdim ben seni yendim. Konu alışveriş olunca; kadınların galibiyet uğruna yapamayacakları hiçbir şey yok.
Milano misafirlerimden iyi bilirim; o beş dakikalık kahve molalarına bir türlü sıra gelmez.
Her açık butiğin arkasında başka açık bir butik, her kadının arkasındaysa aynı arzu nesnesine en önce sahip olmak için yarışan bir başka kadın gizlidir.
Ee tabii, altın günlerinin yerini; 'Aşk-ı Memnu'nun sofra halleriyle gelenekselleşip 2013'ün 'İntikam'ıyla pekişen 'tak-takıştır' ev stilleri alınca, kimse artık alışverişin azıyla yetinemiyor.
Bu yarışta galip gelmek için 'tatlım, fırfır aklım' şeklinde sokaklarda dolaşmak da yetmiyor artık. Çünkü siz hâlâ 'Sezonda ne çıkmış?' onun peşindeyken, rakipleriniz online alışveriş sitelerini talan etmekle meşgul!

BU SİTELERDE İŞ VAR!
Öyleyse, alın size "Güç bende artık" dedirtecek dünyaca ünlü alışveriş siteleri...
Net-a-porter.com: Lüks tutkunlarının dikkatine! Dünyanın önde gelen lüks moda ürünlerinin satışını yapan site; sipariş verdikten sonraki üç-dört gün içinde seçtiğiniz ürünlerin elinize geçmesini sağlıyor. Sitede yer alan haftalık online dergi 'The Edit' ise ünlü moda dergilerine taş çıkaran cinsten.
Luisaviaroma.com: Lüks moda ürünlerinin yanı sıra genç yeteneklerin sınırlı sayıda üretilmiş özel tasarımlarını sergileyen bu site; yeni eklenen uygulamasıyla belirli markaların ürünlerini henüz satışa çıkmadan podyumdan sipariş imkanı sağlıyor.
Imaginefashion.com: Vitrinleri incelemeye bayılanlar için, sokağa çıkmadan gerçek vitrinlerden alışveriş yapma şansı sunuyor. Dilerseniz vitrinini gördüğünüz mağazanın içini de dolaşarak ne var ne yok inceleyebiliyorsunuz.

PODYUMDAN GARDIROBA
Modaoperandi.com: Podyumdan alışverişin öncüsü site; ünlü tasarımcıların defilelerinde sergiledikleri ürünleri, 48 saat sonra sipariş etme imkanıyla fark yaratıyor.
Böylece siparişiniz; hazır olması için bir süre beklemeniz gerekse bile, mağazalarda satışa çıkmadan en az iki ay önce size ulaştırılmış oluyor. Bu sayede, onu ilk siz giymiş oluyorsunuz.
Asos.com: Kıyafetin yanı sıra aksesuvar ve güzellik malzemeleri gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunan sitede; 50 binden fazla markaya ulaşabiliyorsunuz. Sitede trendy ürünler, kampanya siteleri kadar olmasa da uygun fiyatlara satılıyor.
Seçtiğiniz ürünü video'suyla izleyebilmekse, satın alma öncesi büyük avantaj sağlıyor.

YERLİLERDE NELER VAR?
Türkiye'deki sitelere gelince...
Ayrıcalıklı marka seçimleriyle lüks segmente hitap eden Shopigo.com, takı deyince dünyaca ünlü markaları ve Türkiye'nin ünlü tasarımcılarını tek bir çatı altında toplayan, ünlülerle hazırladığı özel koleksiyonlarla da fark yaratan Lidyana. com ilk akla gelenler...
Davet ve özel gecelerde sıkıştığınızda, birbirinden şık kokteyl ve gece elbiselerini kiralama şansı sunan Davetcokelbisemyok. com ve son moda tasarımları en uygun fiyat avantajlarıyla buluşturan ayakkabı sitesi Butigo.com da; lüksten hesaplıya farklı alternatifler sunan alışveriş sitelerinin başında geliyor.
Bir sonraki buluşmamıza kadar siz listeye göz atarken, ben Vine'da bu sitelerden seçtiğim ürünleri paylaşıyor olacağım.
Merak edenler 'ipek ersoy vine' hesabına bakabilir.
Ciao!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA