Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Patron mutlu son istiyor'

Mutlu son diye bir şey var mı? Sonsa eğer mutlulukla kesişme imkanı var mı?
Diyelim evlilikte mutlu bir son olabilir mi? Son gibi durduğu garanti de, mutluluğunu bilemedim şimdi.
Ama herkes mutlu 'son' istiyor işte. Mesela benim canım hep iyiler mutlu olsun istiyor. Güzel insanlar, iyilik kokan insanlar, sevmeyi bilenler sevinsin, sevilsin, buluşsun, gülsün istiyor.
Neyse, uzatmadan gelelim filmimize, çünkü filmimiz 'Patron Mutlu Son İstiyor'.

ŞEKER GİBİ FİLM
Esasen söz konusu patron; BKM'nin patronu, Yılmaz Erdoğan'ın yol arkadaşı, ortağı, yapımcı Necati Akpınar.
Hikayeyi duymuş olabilirsiniz ama bir de ben yazayım. Necati Akpınar festival filmlerinden, gözyaşından, acıklı sonlardan bunalır ve Yılmaz Erdoğan'a "Ben artık mutlu son istiyorum, gülmek istiyorum; yetti canıma" der.
Birkaç gün sonra Necati Akpınar'ın e-posta kutusuna Yılmaz Erdoğan'dan bir senaryo düşer, adı; 'Patron Mutlu Son İstiyor'.
Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'nun başrollerinde oynadığı bu şeker, bal, şurup gibi film vizyonda.
Biz de gittik tabii; hem de Hıncal'la. Film boyunca Hıncal'la birbirimizi dürttük; "Yılmaz'ın kalemini görüyor musun?" diye.
Yılmaz Erdoğan öyle güzel laflar, öyle tatlı dokundurmalar, ilişkiler üzerine öyle cuk tespitler yapmış ki; biz bu aşka bayıldık.
Senaryo güzel, Kapadokya güzel, Ezgi Mola çok güzel, Tolga Çevik ve diğer oyuncuların enerjisi güzel ve tabii ki aşk güzel, aşk!
'Patron Mutlu Son İstiyor' arayıp da bulamadığımız naif sevmelerin şerefine gelsin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA