Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yapamam beceremem...

Yok öyle bi'şey. Hepsi senin takıntın. Baştan aşağı senin korkun. Yapamayacağını düşünürsen zaten yapamazsın ki... Denemezsen, hadiseye yumuşak tarafından dahil olmazsan, kafanda binbir endişe volta atarsa, önceki deneme yanılmalarından kurtulamazsan bir arpa boyu yol alamazsın.
O iş, o yol, o verilmesi gereken ama asla verilemeyen kilolar, o çok istediğin müzik aletini çalmak, o yokuşu çıkmak, o ilişkiye son vermek, sıfırdan başlamak, o yemeği pişirmek ya da her neyse işte; sen istedikten sonra elinden kurtulur mu hiç.

HAREKETE GEÇMEK İSTEMEK,
başarmanın yarısı falan değil. İstemek sadece istemek. Yüzde 50 pay veremeyeceğim kendisine. İstediğini yapmak için harekete geçmektir bütün mesele.
Sen adım atınca, çaba gösterince, korkmadan yürüyünce başaramayacağın şey yok. Son zamanlarda 'yapamam, edemem, beceremem' dediğim ne varsa listeye koyup tek tek yapıyorum ve kendimi daha çok seviyorum. 'Yapamam' kelimesi sözlüğümüzde yok; anlaştık mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA