Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gazete ekleri sakıncalı mı?

Atatürk Havalimanı iç hatlardaki kahvaltı, pastane ürünleri, içecekler ve daha bir çok şey satan Cakes&Bakes'i seviyorum. Aramızda bir bağ olduğundan değil, sağlıklı kahvaltı edebildiğim ve personelinin güleryüzlü hizmeti için seviyorum.
Günlük gazeteliği de kalabalık Cakes&Bakes'in ancak her gittiğimde gazete eklerini bulamıyorum. Önce müşteriler alıp gidiyor sandım, sonra görevlilere sordum: "Sizin gazete ekleri nerede kardeş?"
Cevaba şaşırdım; her sabah gazeteler geldiğinde özellikle içinden ekleri çıkartılıp atılıyormuş. GÜNAYDIN, Kelebek, Cadde gibi çok okunan ekler ortadan kaldırılıyormuş. İyi de neden? Bu sorunun cevabını bilen yok.
Acaba Cakes&Bakes yönetimine göre gazete ekleri kötü müdür? Kafelerine yakışmamakta mıdır? İçerikleri sakıncalı mıdır?
Yoksa müşteriler arasında ekleri önce kim okuyacak kavgası mı çıkmaktadır? Anlamadım da bir bilgi alabilirsek iyi olur. GÜNAYDIN yazarı olarak bu sansüre alındım da.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA