Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ödem yapan insanlar

Yumurta, ananas diyetiyle geçmeyen ödemler de var.
Bol su içsen, bitki çaylarına abansan, her gün bir saat sahillerde yürüsen, koşsan da olmuyor yani. Atamıyorsun. Orana burana dolanıyor.
Şişiyorsun işte. İnsan ödemi diye bi'şey var çünkü. Peki neden oluyor, kimlerin yüzünden oluyor bu ödem hemen maddeleyelim.
Daha telefonu açar açmaz hatrını sormadan bi'şey isteyen, hep isteyen, ille de isteyenlerden oluyor. Alooo ben de iyiyim yani ya da değilim.
Bir soruyu 40 kere sorup aldığı cevap kesmeyince 41'irinci kere soranlardan oluyor.
Gözünü üzerine dikip seni tepeden tırnağa süzenlerden, kusurunu arayanlardan, açığını kollayanlardan oluyor.
İçinden binbir küfür sallamana, hiç de hazzetmemene rağmen aynı ortamda bulunup "Bak valla çok özledim", "Bu hafta kesin yemek yiyelim" gibisine yalandan cümleler kurmak zorunda kalmaktan oluyor.
Eleştiriden usanmaktan oluyor. Bir gün de biri diğerini takdir etsin. Bir gün de mutluluklar paylaşılsın, kutlansın. Nerdeeee... Kafanı kırsan bin kişi gelir, kendine göre rekor kırsan ancak üç kişi gelir.
Olumsuz düşünceli, kötü fikirli, bunalımlardan çıkamayan arkadaşlardan oluyor. En fena ödemi de onlar yapıyor. Olumlu tek bir cümle bile kurmak içinden gelmiyor. Hemen binbir senaryo, hemen kaderin sillesi, hemen batsın bu dünya. Şiştik yahu. Topunuza unfollow, topunuza block. Hadi bye.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA