Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu nasıl detoks?

İşte böyle bazen insana saçma şeyler dert oluyor. Sanki hayatın bütün meseleleri bitmiş gibi, elin kadınına sarabiliyorsun. Misal, ben bu aralar Kate Moss-Naomi Campbell ikisiline takmış durumdayım.
Bu iki top model, bizim Türkbükü'nden niçin çıkmıyor? Hayır, ben 'Gelmesinler' demiyorum; gelsinler de, niye gelmelere doyamıyorlar diye merak ediyorum.
göre; Türkbükü'ndeki bir detoks merkezine gidiyorlarmış. Hani dünyanın en iyi detoks merkezi Bodrum'daydı da biz mi bilmiyorduk... Belki de çok sevdiler, bayıldılar Bodrum'a... Ne yalan söyleyeyim, o ihtimal de pek kesmiyor.
Hem bu nasıl detoksmuş anlamadım. Mesela Naomi, Gümüşlük Mimoza'nın müdavimi. Akşamları sık sık orada yemek yiyor. Geçen akşamüstü Maça Kızı'nda partiye gelmişti. Sonra Kate Moss, havaalanında görevlilere uçağa biletsiz bineceğini söyleyecek seviyede alkollü bir şekilde görüldü.
İki gün önce GÜNAYDIN'ın manşetinde okumuşsunuzdur; en son Kate ve Naomi kendi aralarında lahmacun partisi verdiler.
Yok yani, bence ortada detoks falan yok! Ama ne var? 'Çok yakın dostları mı var?', 'Aşık mı oldular, ne iş?' diye soracak olursanız, onu bilemiyorum.
Taktım işte. Bütün işi gücü bıraktım, bu ara buna taktım. Ha, eğer bütün bu içkiler, lahmacunlar, balıklar, tatlılar detoks kapsamındaysa; tutmayın beni, Bodrum'a gidiyorum zaten.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA