Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dragon kaybeder

Reklamın iyisi kötüsü olur. Artık bu Maksim Gazinosu kafasını tartışmıyoruz bile.
Misal; bakın yılların Dragon restoranına.
Bilmeyenlere özet geçeyim...
Dragon, Hilton Oteli sınırlarına konuşlanmış, İstanbul'un en iyi Uzakdoğu restoranlarından biridir. Öyle fazla göz önünde olmadan, paparazzilere bulaşmadan, sakin sakin, ailenizle, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla özel yemeklerinizi yiyebileceğiniz bir yerdir.

HAKLILAR
Son zamanlarda magazin basınında 'Dragon'lu haberler çıkmaya başladı. Önce Şahan Gökbakar sevgilisi ile Dragon'un kapısında görüntülendi, hatta Şahan çok sinirlendi, mekanın giriş ışıklarını kapattırdı vesaire.
Hemen arkasından Dragon'un bahçesinde otururken bugünlerde jüri üyelerinin en popüleri olan Nur Yerlitaş'ın sıfır makyajlı fotoğrafları çekildi.
Nurella; 'Burada beni nasıl çekerler, bir daha asla gelmem' diye avaz avaz bağırdı.
Ee haklı. Bence Şahan da kendine göre haklı çünkü çoğu ünlünün Dragon'u seçme sebepleri; içeriden haber sızmaması, kapısına paparazzilerin gelmemesi.

YANLIŞ OLUR
Diyelim Şahan sevgilisiyle Bebek Lucca'ya gidip de fotoğraflarının çekilmesine tepki gösterse komik duruma düşerdi ya da Nur Yerlitaş makyajsız Nişantaşı'nın göbeğinde bir yerde yemek yese...
Anlaşılan o ki Dragon'cular PR işine girmiş, ünlüler üzerinden gazetelerde haber çıkartmak istiyor ama yanlış, çok yanlış yapıyorlar.
Eski köye yeni adet getiriyor, müşterilerini küstürüyorlar.
Uzun vadede kendileri kaybeder.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA