Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

7 maddede uçakta wI-fI

Allah'ım göklerde bile kesintisiz internetteyiz, daha ne isteriz!
THY ile Londra'ya uçarken wi-fi hizmetinden yararlandık, biz bundan pek hoşlandık.
Buyurun uçakta wi-fi izlenimlerime...
1- Yazıları yukarlarda yazıp da göndermenin keyfi bir başka oluyor tabii. İş-güç dünyasında da kazancınız büyük. 'Uçaktan inince bakarım' bekleyişine ve 'Acaba ne oldu?' heyecanına elveda.

AŞIKLAR YAŞADI
2- Taze aşıklar, günde bin beş yüz elli sekiz kere mesajlaşan çiftler için rüya gibi bir çözüm tabii (kesinlikle kendimden bahsetmiyorum, tamamen gözlem, hanimiş özlem). Uçarken bile aşkın, böceğin, bi'tanenden ayrı kalmıyorsun; "Aşkım bak yemekte ravioli var" gibi saçma konuşmalar yapıp seviniyorsun.
3- Hayatını ele geçiren internet ve sosyal medyanın bilmem kaç bin fit yükseklikte bile yakanı bırakmadığını, kesintisiz sanal âlem kölesi olduğunu fark ediyorsun.
Yazııık.
4- Birkaç saatliğine bile işten, eşten, dosttan, takiplerden, takipsizliklerden, like'lardan, haberlerden kopamamanın iyi mi, yoksa kötü mü olduğuna karar veremiyorsun.
5- İnternet seni o kadar tutuyor, oyalıyor, aklını alıyor ki uçak uykusu, uçakta film izlemek, kitap okumak gibi etkinliklerin hiçbirini yapamıyorsun.
6- Whatsapp'tan mesajlaştığın arkadaşlarının 'Aa ne çabuk indin', 'Rötar mı yaptı?' gibi yorumlarına cevap verirken, 'Kızım kapat, kapat. Uçakta telefon olur mu?' endişesindeki annene durumu anlatmaya çalışıyorsun.
Yanii ha yerdesin, ha gökte; aynı hipnoz etkisiyle nefes alıp vermeye, görevlerini icra etmeye, paylaşımlarını eksik tutmamaya devam ediyorsun.
Alkışşş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA