Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Özge'nin selfie taktiği

Fotoğraftaki mankeni bulunuz.
Tabii ki soldaki Özge Ulusoy.
Kendisini tanımasanız bile anlarsınız yani. Geçen akşam trend yazarımız Mert Vidinli'nin Ulus 29 teras açılış partisinde karşılaştık Özge ile.
Karşılaşmak yeter mi? Yetmez. Üçlü selfie'ye girmeden karşılaşma karşılaşmadan sayılmaz tabii.
Mert ortamızda, biz sağında solunda selfie pozu verdik. Işık aynı, mekan aynı ama bakın fotoğrafa; ben sırıtan heyecan sahibi bir insan. Ya Özge? Özge sanırsınız fotomontajla selfie'mize dahil olmuş.
Sanırsınız selfie'de değil, fotoğraf ustası Tamer Yılmaz'ın objektifinde.
Sonra iki lokma yemek boğazımdan geçmedi düşündüm; Özge ne yaptı da seksi ve havalı çıktı diye. Bir kere daha kamerada bizi görür görmez ışığı beğenmeyip üçümüzü de su balesi grubuymuşuz gibi doğru ışığı yakalayana kadar etrafımızda döndürdü. Işığı yakalayınca "Durun" dedi. Kafayı hafif öne verdi, yüzü yan çevirdi- yok öyle dümdüz kameraya bakmalar falan- ve tabii ki bakışlarını yukarıdan aşağıya fırlattı. Tüm bunları da kaşla göz arasında yaptı.
Aah ah! Kaç senemi verdim şu olaylara, bir gram ilerleyemedim. Yüzümde hep o aynı sırıtma, içimde hep o aynı his; çekelim dağılalım arkadaşlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA