Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sözü kendine vereceksin!

İsteyen içer, isteyen sağlık peşinde sabahın ilk ışıklarıyla koşuya çıkar, isteyen evlenir, isteyen bekar kalır, isteyen çocuk sahibi olur, isteyen hiç o toplara girmez.
Herkesin hayatı kendine, herkesin paşa gönlü kendine... Buraya kadar anlaştık mı?
O zaman devam...
Geçenlerde magazin muhabirleri, bir gece alkollü şekilde taksinin arka koltuğunda sızan Teoman'ı Nişantaşı'nda görüntülemişler. Daha sonra sarhoş hali sorulunca; "Anneme söz vermiştim, yine alkollü yakalandım. Halime çok üzüldü" demiş Teo. Kalbimde ve müzik arşivimde Teo'nun yeri ayrıdır. Zaten koca adama iç-içme muhabbeti yapmak da bana kalmadı.
Ama bu durumdan yola çıkarak şunu söyleyesim geldi: Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsak; ne annemize, ne babamıza, ne kardeşimize, ne en yakın arkadaşımıza söz vermemiz fayda ediyor. Sonuca ulaşmak için insanın önce kendisine söz vermesi, ağzından çıkana önce kendisinin inanması, bunu arzulaması gerekiyor.
Aksi taktirde tutulamıyor o sözler ve sonra kişi tutamadığı sözün altında eziliyor, değil mi efendim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA