Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kavgaya çözüm 'peksimet'

İrem'in radyo programcısı eşi Rıza Özdemir ile ayrılık haberleri çıkınca ne demiştim? Üstelik İrem'i hiç tanımadan; 'Bunun adı aşk, onlar ayrılmazlar, en kısa zamanda barışırlar.'
Tam da öyle olmuş. Ee sadece müzik konuşacak değildim elbet; İrem'i yakalamışken, kocasının fotoğraflarını Instagram'dan silmesini, kısa ayrılıklarını ve barışmalarını da sordum.

'BEN ERGENİM!'
"İremciğim, insan kavga edip edip kocasının fotoğraflarını Instagram'dan siler mi? Nedir sizin olayınız?"
Gülmeye başladı; "Ben ergenim Ayşe... Aşık olunca akıl yaşım 4... Rıza inat, ben inat. Ne zaman, hangi sebepten kavga edeceğimiz belli olmuyor ve ben her kavgada acı çekip kendi çapımda hareketlere giriyorum ve ergen kızlar gibi sosyal medyadan Rıza'nın fotoğraflarını siliyorum. Biliyorum çocukça ama ne yapayım!"
Peki neden çıkmış bu son kavga? İşte bunu İrem de bilmiyor; "İkimiz de 'en doğruyu ben bilirim' havasındayız. Elle tutulur hiçbir yanı yok, bir hafta yok yere ayrı kaldık yani."
Bazılarının, İrem'in reklam yaptığını düşündüğünü söyleyince çok sinirleniyor: "Ne reklamı ya!" Artık bu kavgalarını frenlemek için bir yol bulduklarını anlatıyor. Şifreleri; peksimet!
Saçma bir kavga başladı mı, ikisinden biri 'peksimet' diyormuş ve ayrı odalara dağılıp sakinleşiyorlarmış. Hatta buzdolabının üzerine bile 'peksimet' yazmışlar.
Deli aşık olmak böyle bi' şey işte. Ne diyeyim; Allah ayırmasın, peksimet akıllarından çıkmasın.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA