Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yağın içine doğum kontrol hapını kır ve...

Kuru ve ucu kırık saçlarınızdan şikayetçi misiniz? Vallahi ben biraz şikayetçiyim. Ama söz konusu cilt ve saç bakımı olunca ille de doğal-bitkisel içerikli ürünlerin peşinden koşuyorum. Baktım bizim kızların elinde pembeli, mavili, turunculu şişeler... Tasarımları o kadar hoşuma gitti ki, "Dedim bu ne?" Dediler ki, "Ashley Joy'un saç ürünleri, yeni çıktı."
Sonra kuaförde Aslı Şen'e rastladım. Baktım, fönden önce saçına bu ürünlerden sıkıyor. "Aaa sende de mi var?" derken öğrendim ki, meğer ürün Aslı'nınmış. Evet, çok zekiyim değil mi!
Bitkisel sertifikalı bu dört ürünün biri şampuan... Mavi olanı, fön çektirmeden önce saçı korumak için. Sarısı, haftada bir uygulanabiliyor veya güneş bakımı yerine geçiyor. Pembesi de saç uçları için... Ama asıl bombayı söylüyorum: Sarı saç yağına iki adet doğum kontrol hapını kırıyorsunuz ve haftada bir saçınıza sürüp bekletiyorsunuz. Sonra görün siz mucizeyi!
Burada en önemli nokta; yağlı bakımdan sonra saçı yıkarken, saça önce şampuan sürmekmiş. Çünkü önce su değerse, yağın saçtan çıkması için üç yıkama yapmanız gerekiyormuş. Öyle yani kızlar; haberiniz olsun, yeni saç bakım trendi bu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA