Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Insta Snap n’aber?

Gündem ne olursa olsun, sosyal medya savaşları devam ediyor, sevgili selfie'lere doymayan okur. Tahtını Snapchat'in 10 saniyelik videolarına ve köpekli, taçlı, aşçılı, yüz değiştirmeli filtrelerine kaptıran Instagram, önceki gün bombayı patlattı. Snapchat'e 'Hooop! Birader yavaaaşşş!' dedi, 'Alırım anahtarını' çekti ve Instagram'a Snapchat numarası ekledi. Akıllı telefonunuzdaki Instagram uygulamasını güncelleyince, ana sayfanızın üstünde, halkalar içinde, takip ettiğiniz isimlerin Insta Snap hikayeleri çıkıyor. Halkaların yanında da artı işaretli bir kutucuk var. Tıklayıp Snap videoları ve fotoğrafları çekebiliyor, üzerine yazılar yazıp filtreler koyabiliyor, günlük hikayenizi hizmete açabiliyorsunuz. Insta Snap'in, Snapchat'e göre artıları şimdilik şöyle:
Daha hızlı.
Telefon şarjını emmiyor.
Sosyal medya hastaları; Snapchat- Instagram arasında kalmadan, tek uygulamada snap hevesini alıyor.
Yazı karakterleri daha eğlenceli.
Tabii filtre konusunda Snapchat hâlâ açık ara önde. Bakalım sosyal medya kullanıcılarının hikaye yaratma sevdasında kim galip gelecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA