Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Havalimanı önünde 55 dakika!

İki nefes alıp yüzmek, ailemizle vakit geçirmek için hafta sonu Bodrum'a gidelim dedik. 17.10'daki uçağa yetişmek için üç saat önceden evden çıktık çünkü Atatürk Havalimanı'na varmak 40 dakika, havalimanının dışındaki kuyrukta bekleyip içeri girmenin süresi belli değil. Patlamadan sonra güvenlik önlemini böyle almayı uygun görmüş yetkililer... Havalimanına giriş kuyruğunda bizim kısmetimize 55 dakika düştü. Öyle arabanın içinde bekliyorsunuz, tam 55 dakika. Erken gitmeyene geçmiş olsun, uçağını yüzde 1000 kaçırır!
Sebep? Güvenlik... Peki 'Bu mudur bulunabilen tek güvenlik çözümü? Bu mudur tek çare? Bu, vatandaşa nasıl bir işkence?' diye soran var mı? Yok! Soran olsa, böyle bir uygulama da olmaz. Ha deyin ki, '55 dakika beklediniz de, her araba didik didik arandı mı?' Hayır, o da yok. Valla ben bu işi anlamadım ve 55 dakikasını kapıda bekleyerek geçiren bir vatandaş olarak anlamak istiyorum. Lütfen biri çıkıp anlatsın: Benim güvenliğimi sağlarken, bana niye eziyet çektiriyorsunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA