Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tasma kolyeler geri döndü, kaçıııın!

Her sezon moda namına ille de başımıza bi' şey gelecek. Misal; bu yazın kabusu, bol ve kısa paçalı pantolonlardı. Hangi mağazaya girsem onlar karşıma çıktı. Yahu hem kısa paça hem bol pantolon hangi kadını güzel gösterebilir ki. Tülin Şahin'i Adriana Lima'sı giyse bile olmaz, olmamaz yani. Dünyanın en çirkin tasarımlarından biri. Düşünün ki Türk kadını öyle selvi boylum değildir. Balık eti, bizim için ideal ölçüdür. Yani göz var izan var, bize bu pantolonlar nasıl yakışsın. Ayrıca çevremdeki erkeklere de sordum, hepsi bu pantolonlarla kadınların feci göründüğünde hemfikir.

TAKMAYIN CANIM!
Şimdi de başımıza 90'lardan yadigar tasma kolyeler çıktı. Ben bu dönüşe hiç hazır değilim sevgili moda sever okur. Dönmesin bu kabus, n'olur dönmesin derken Rihanna, Kim Kardashian, Kendall Jenner boyunlarına tasmalarını takarak boy gösterince artık bu dönüşün önü alınamaz oldu. Açın moda sitelerini, blogları, alışveriş sayfalarını; tasma kolye de, tasma kolye. Kimse demiyor ki, 'Ablacım senin boynun kısa, yüzün etli, takma, etme, eyleme, kıyma güzellğine!' diye.
Ama ben okurumun estetik kaygısını düşünerek diyorum ki; tasma kolye takabilmek için uzun ince boyunlu, kemikli suratlı olmak gerek. Bir de kıyafetinizin göğüs kısmına dekolte vereceksiniz ki hiç yoktan az biraz ferahlık olsun. Yoksa boyunsuz, boğazı sıkılan bir moda mağduruna dönersiniz, haberiniz olsun. İyisi mi takmayın şu tasmaları canım, kasmayın; moda size uysun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA