Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu yaz da böyle geçti

Yaşasın yaz geldi, bahçelere kiraz geldi! Bodrum mu, Çeşme mi? Valla Kaş-Kalkan her yere 10 basar!
Bu yaz da bekarız galiba. Tatil yapmak ne kadar pahalı! Hadise, beach mi açacakmış? 'Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim' ve Ayla Çelik.
Straplez bluz, sloganlı mayolar...Deniz buz gibi. Hayat sana güzel. Nejat İşler'in kitabını okudun mu? Gıybet. Snapchat.Emina Sandal pek tatlı. Bodrum bomboş. Alaçatı ne alemde?Bikini diyetleri, boz bence niyetleri.Hande mi, Hadise mi?
Cem Yılmaz'ın göbeği.Süreyya burada, Eda nerede?Havuzda, denizde şişme pembe flamingolar.
'Havva'nın Üç Kızı'.

BODRUM'DAN ALAÇATI'YA
Euro 2016... Düzgün fiziğiyle göz doldurdu.Kilolarıyla şaşırttı. Portekiz kupayı alır demiştim size. Osmangazi Köprüsü.Expo 2016 Antalya.Bayramda nereye gitsek? Bodrum çok kalabalık.Fiyatlar uçmuş.Fenix. Nikki Beach. Alaçatı Hacımemiş aldı yürüdü. Atatürk Havalimanı... Kansızlar. Korku. Endişe. Acı. Şehitler...
Beyonce konserine gidiyorum.Antalya otelleri. Cuppa, cuppa, cuppa mı? Havaalanına giriş kuyrukları.
15 Temmuz. Kalkışma. Şok şok!Flaş flaş! Facetime. Son dakika!Ne? Kim? Nasıl yani? Pes! CNNTurk.Hande Fırat. Tanklar. Yine şehitler. Her gün şehitler. Demokrasi nöbetleri. O da mı FETÖ'cüymüş? Vay be!
Peki şimdi ne olacak? Her yerde okyanus, sen boğuldun derede.Battık. Bodrum bomboş. Uber.Sosyal medyada 'du'lu anlatımlar; yürüyordu, düşünüyordu, ne yaptığını bilmiyordu.

ŞOV YAPMA!
Son dakika! Depresyon.Hakimiyet milletin. Şov yapma, şov yapma. İtirafçılar.Nihat Doğan sineması.Şüphe. 'İştahım açıldı, tutamıyorum' hali. Kilo almak. Ahmet Hakan'lı geceler. Yalıkavak marina. Bergüzar Korel. Yaz dizileri olmadı. Günah benim, suç benim. Olimpiyatlar.
RT'nin olimpiyat yayını fiyaskosu. Potanın Perileri. Hamile Gülşen. Son dakika!
Canım bi' şey yapmak istemiyor. Selfie de selfie. Instagram- Snapchat'e karşı.Türlü Whatsapp komplo teorileri. Gideceğim buralardan. Yok artık! Yuh! Gerçekten mi? Bodrum'a, Antalya'ya, Marmaris'e yerleşiyorum. Bu şehirde yaşanmaz. Uykum var. Son dakika!
Cem Yılmaz-Ebru Şallı ikilisi. Sinan Akçıl'ın mektubu.Konserler iptal. Onu dedi, bunu dedi. Evlenen evlenene. Yok yok, bu yaz olmadı. Son dakika!
Aaa Eylül geldi! Yaza benzemeyen bir yazımız daha geçti. Umudumuz seneye..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA