Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni ve eğlenceli alışveriş

Kanyon'du, İstinyePark'tı, Zorlu Center'dı derken, AVM dünyamızın ilk göz ağrısı Akmerkez, son yıllarda biraz gözden düşmüş ve popülerliğini yitirmişti. Derken, baktık ki Akmerkez'in Beymen tarafında çalışmalar başladı ve nihayet geçtiğimiz haftalarda çalışmaların sonucunu gördük: Wepublic.
Nedir bu Wepublic? Eski Beymen'in 8 bin metrekarelik dört katlı yerine, dört ayrı içerikle açılan bir departman mağaza. Yani bir sürü markanın aynı alanda buluşması. Gittim gezdim; sırasıyla şöyle:
-1'de erkek katı; All Saints, Ben Sherman, Brooks Brothers, OBEY, The Kooples gibi markalar, Toys For Big Boys bölümünde teknolojik oyuncaklar, kaykaylar, hoparlörler vesaire.
Zemin katta; kadın aksesuvar, kozmetik ve çanta... Geniş bir marka yelpazesiyle birlikte manikür- saç hizmeti bile var.
1'inci kat; kadın giyimde All Saints, Free People ve Club Monaco gibi markaların yanı sıra nefis bir jean bölümü ve tişörte istediğiniz baskıyı yaptırabileceğiniz, nakış işletebileceğiniz We Create var.
2'nci kat ise favorim; burada kadın ayakkabıları, çikolatacı, kahveci, mumdan kitaba, kırtasiyeye, yastığa kadar birçok hediyelik eşya mevcut. En eğlencelisi de; Akmerkez'in en üst katından -1'deki Wepublic'e kaydıraktan kayarak inebilmek! Boyner grubunu; bu yeni, genç, dinamik, akıllı ve eğlenceli alışveriş projesi için kutluyorum. Bayıldım! 10 üzerinden 11!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA