Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kıvanç Tatlıtuğ’u izleyen kadına yapılmayacak 5 şey

Televizyonun önünden geçilmez. Sizin derbi maçlarınız gibi düşünün ama burada tek takım oynuyor; gole gol, şampiyonluğa şampiyonluk denmiyor.
'Şuyum nerede, buyum nerede?' tipi evsel sorular sorulmaz. Neredeyse nerede canım! Kıvanç burada, gerisinden bize ne...
Kahve, çay istenmez. Kanal değiştirme girişimleri hayal kırıklığıyla ya da küsmeyle sonuçlanacağı için rafa kalkar. Bizi durduk yere kinlendirmeyin!
Romantik, çapkın, hırslı, kaslı, güçlü, seksi, mavi mavi masmavi Kıvanç Tatlıtuğ'u izleyen kadına asla kapris yapılmaz. Kötü söz söylenmez, kavga çıkarılmaz. Bunları yapana gıcık kapılır, uyuz olunur. Mandalina kabuklarını kafanıza yersiniz valla.
'Amaaan amma abarttınız yahu! O kadar ışığı bana yapsalar ben de yakışıklı çıkarım; patates gibi adam!' kıvamında sözlerle Kıvanç'ı eleştirmek mi? İşte bu en büyük hata! Biz o anda meditasyon yapıyoruz, nefes çalışıyoruz, hayaller kuruyoruz, iç çekiyoruz, birbirimizle telefonda mesajlaşıyoruz, anlayamayacağınız binbir beklentiyi sizin üzerinize yüklüyoruz.
Siz en iyisi Kıvanç Tatlıtuğ ekrandayken en şirin ve en sempatik halinizi takının tamam mı beyler?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA