Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Üç magazin konusuna bakış

Sıla-Ahmet Kural aşkı: Magazin köşecileri bu ikiliyi pek tutmadı; 'Ne alaka ya!' çekti, 'Üç vakte kadar biter' buyurdu. İnsanların alakasız bulduğu ilişkileri severim. Sıla; derin, sakin ve romantik kadın, Ahmet Kural daldan dala konan bir komedyenmiş. Birbirlerinde bi' şey bulmuşlar ki, bunu bizim de bulmamıza gerek yok, değil mi efendim... Bence pek tatlılar. Yaşasın aşk!

Murat Boz-Mustafa Ceceli-Arda Turan üçlüsünün şöhretlerini yönetememesi: Burada yönetemedikleri şöhretleri değil, ilişkileri... Arda kız arkadaşını seviyor ama özgürlüğüne de düşkün... Ceceli boşanma sürecinde aşık olmuş, aslanlar gibi aşkının arkasında duruyor. Murat Boz'unki ise sakarlık, ayrılık sürecinde dağılma ve durumla baş edememe. Asıl soru şu: Kendi hayatlarımızı salıp başkalarının ahlak bekçiliği görevini büyük bir hırsla üstlenmemiz ne olacak?



Tarkan'ın 10'uncu albüm kapağı: Geliyooo, geliyooo Tarkan albümü geliyoooo! Bu haftanın en heyecan verici olaylarından biri... Peki albüm kapağında bir eli göğsünde, öbür eli çıkışı işaret eden Tarkan ne demek istiyor? Ya kalbimdesin ya da çıkar gidersin mi? 'Seviyoruz eyvallah, icabında çeker gideriz eyvallah' mı? 'Eğer beni sevmiyorsan işte kapı, işte bu da sapı' mı? Bakalım şarkılarla anlayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA