Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Nusret’le fotoğraf çektirmek

Sosyal medya bize neler etti neler. Tek bir fotoğraf karesinde olmak, tek bir videoda görünmek için bin bir takla atıyoruz. Sahte bir alemin çok tıklanan kahramanlarının peşinden koşuyoruz. Artık neyi bildiğin, ne kadar bildiğin, öğrendiğin, neye emek verdiğin falan önemli değil. Bilgi değil, ilgi çağındayız.
Bodrum'dan aldım haberi; Nusr-et'in sahibi sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe ile fotoğraf çektirmek için Palmarina'daki restoranına müşteri yağıyor, kapıda kuyruklar oluyormuş.
Bir şubesinde müşteri sayısı düşüşe geçince, Nusret uçağa atlayıp hemen oraya gidiyor sosyal medyadan konum bildiriyormuş. Hemen aynı gün restoranda dalgalanma başlıyormuş.
Bodrum'daki Nusr-et'teyse müşteriler Nusret'le fotoğraf çektirebilmek için el altından garsonlara 100'er, 200'er TL sıkıştırmaya çalışıyorlarmış. Hani 'Nusret'i bizim masaya getirsene' hesabı.
Şaşırdım mı? Evet!
Şaşırdım mı? Hayır!
Korkarım yeni düzen bu. Vay arkadaş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA