Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Haftanın en fena 3'lüsü

Geçen hafta rüküşlük konusunda kimse Ebru Şallı, Esra Erol ve Birce Akalay'ın eline su dökemez. Şık olmak için ideal bir fiziğin ve paranın yeterli olmadığının kanıtı gibiler.
Güzel bir fizikte dekolteyi seven biriyim ama Ebru Şallı'nın giydiği Cengiz Abazoğlu elbisenin dekolte fazlalığını estetik bulmadım. Belki daha uzun bir boyda çok daha hoş görünebilecek, insanı kararsız bırakan bir tasarıma sahip. Arka düğmelerin kapatılmaması gözü ısırıyor. Şallı'nın yüzü o kadar estetikli ki, ne yaparsa yapsın doğallığı yakalayamıyor.
Birce Akalay, Türkiye'nin en güzel kadınlarından olmasına rağmen bu durumdan hoşnut olmayan, sıkılgan, somurtkan ve bayık bir havaya sahip. Bu durum giyim kuşamına da yansıyor. Beyaz gömlekle uygulanan tasarım mantığını anlayabilirim ama kıyafette hissedilen müsamere kostümü havası rahatsız edici boyutta.
Esra Erol boyundan büyük işe kalkışmış.
Üstündeki Tuvanam elbiseyi; ihtiyacı olan vintage havayı vermeden, modern saç kesimi ve alakasız makyajıyla alelade bir gecelik kombinezona dönüştürmüş. Sadece eteği kullanıp üstüne salaş bir ince triko yahut kollu bluz giyseymiş bile işi kurtarabilirmiş.
Gözüm şiddetle terliklerinin üstünde ponpon arıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA