Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İddialı gelinliklere çarpıcı bir örnek

Düzgün bir fiziğe sahipseniz, bir de klasik gelinlerden olmak istemiyorsanız; dönem, asimetrik kesimli, cesur sırt dekolteli, derin yırtmaçlı gelinliklerin dönemi. Bunun son örneğine Yöntem Sunar-Gültekin Uçkun çiftinin Venedik'teki düğününde rastladım. Bir Vera Wang gelinliğin modelini değiştirmek herkesin cesaret edeceği bir şey değildir. Ama gelin farklı olmak ve tarzını konuşturmak için gelinliğin ön kısmını kestirmiş. Böylece ortaya şahane, kendisine çok yakıştırdığım bir model çıkmış. Venedik'in geleneksel maskelerinden gösterişli bir modeli de kullanıp nefis bir son dokunuşa imza atmış. Biraz Erica Pelosini'nin Pucci gelinliğini, biraz da Anna dello Russo'nun avangart zevkinin karışımını görüyorum.
Konukların şehrin dokusuna ve tarihine uygun kostümler giymesi de ortama nefis bir hava katmış. Düğünün her ayrıntısıyla ilgilenen D'lara Chocolate Gifts&Events epey yorulmuş ama belli ki fazlasıyla değmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA